Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Politici musí neustále lidi strašit, aby se lidé báli a pak jim za jejich peníze nabídnou, že je ochrání. Každých 10 let politici vyprodukují nové nebezpečí.

2 0
možnosti
Foto

No, teď už to vypadá, že spíše co měsíc.:-/

1 0
možnosti

.... ale co přinde až ty maily někdo zveřejní ?,- vona se ale taky nabízí votázka co se stane, když ty maily NIKDO NIKDY nezveřejní, žejo ?!,- ..... achbože,- ZAMINI;-D!

1 0
možnosti
Foto

heslo Zaorálka do mailu: 1,2,3,4

to se to pak útočí

2 0
možnosti

J43a17r61a 39R87a83n16k

4. 2. 2017 20:12

Dost naivni duvera:

Donald Trump und die geheime Russland-Connection - SPIEGEL ...

http://www.spiegel.de › Politik › Ausland › Donald Trump -

Tweet verrät indirekt: Putin hat Trump bei US-Wahl geholfen - Video ...

http://www.focus.de/.../via-wikileaks-tweet-verraet-indirekt-putin-hat-tru... -

Wie Putin sich mit Trump verzockt hat - watson

http://www.watson.ch/.../498612922-Wie-Putin-Trump-zum-Präsidenten...

0 1
možnosti

:-).....Proti prvnímu zapškému diskutérovi, já Vás pochválím! Je to tak ! Ajťák Zaorálek to odhadl přesně! JSou to Rusové. Další důvod k utažení obojku ! R^R^R^

8 2
možnosti

Staníku, ajťák Zaorálek neřekl o rusech nic. Zase lžeš. U tebe norma.:-P;-D

2 2
možnosti

Člověk by neměl psát blogy v naštvání. Pak to třeba čte klidný člověk, jako já, a působí to hrozně směšně, místy trapně. Ale vaše věc. Podobně zapšklé čtenáře, Petříky, Nováky, Marky, Salajky, Macky..... si to stejně najde.

Jenom k té úpravě. Je to hrůza. Měl byste psát studentům skripta. To červené chce při zkoušce pan profesor, to tučné pan asistent, to slabé chtějí oba a je to v testu.....;-D

5 7
možnosti
Foto

Zásluhou autora je, že připomněl některá fakta, která máme tendenci, podléhajíce mainstreamu, si vymazat s paměti a s nimi jednoduše pracovat. Na druhé straně jsou vytvářeny mediální bubliny, která nám znemožňují vidět fakta, totiž že třeba žádný přesvědčivý popis hackerských útoků ze strany Ruska, Číny a KLDR dosud nebyl předložen, to znamená popis například toho, jakým způsobem byly emaily Clintonové vycucnuty z jejího počítače, jak a odkud se dostaly do Wikileads a zda vůbec ovlivnily volby v USA.

4 2
možnosti
  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2845x
Rýpavý humorista, pesimistický optimista, autor knih Z valašských putýk a Metúdovy vojenské lapályje - Z valašských putýk 2.