Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ano jedeme třetí cestu bez přirozené soutěže na jejíž nebezpečí nejednou upozorňoval V. Klaus. Chartisté jsou jedním článkem tohoto řetězu, kdy tak rozlamují přirozenou politickou osu a pěstují v občanech závist v důsledku vlastních slabin. Vám palec nahoru za všechny svobodné individualisty, kteří stojí pouze o rozumné kolektivy a sdílení.R^

6 1
možnosti

J85a74n 62R45á58ž

15. 1. 2017 16:28

Omyl, že chartisté něco slavili. Nemají co, neb jejich cíl, vybudovat socialismus s lidskou tváří, se jim nezdařilo uskutečnit. Omezování svobody a prohlubování státního dirigismu je důsledek toho, že jádro chartistů pochopilo, že na to sami nestačí a tak svůj cíl začali realizovat za pomoci západoevropských socialistéů. Zdroje jedné nesvobody jsme se zbavili, abychom se k jinému zdroji stejné nesvobody přimknuli.

14 3
možnosti

Pane Razi, budte tak laskav a nez Sem takovyto nesmysl napistete, prectete si prosim tu Chartu 77. A nejlepe nekolikrat.

3 9
možnosti

.... ááá, tak voni otcové zakladatelé by se ze současnýho "demokratickýho" světa hrůzou pozvraceli,- teda až na jedneho kulisáka !,- ale ináč nejni vopravdu co slavit !

2 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS