Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

.... kdokoliv z tech jantarů vypustí z huby cokoliv, tak to bude letos fakt výživný !

3 1
možnosti
Foto

Čím více se budou volby blížit, tím více se budeme mnoha výrokům "našich volených zástupců" divit (a zejména způsobům, jak na sebe budou navzájem útočit). Nedávno se šéf "Klidné síly" KDU-ČSL veterinář Pavel Bělobrádek (to je ten s uměle vytvořenou funkcí vicepremiéra pro vědu, výzkum a inovace) pěkně rozohněn pustil do koaliční ministryně ČSSD Marksové, prosazující vyšší přídavky na děti /tedy přesněji pro všechny děti bez ohledu na to, zda jejich rodiče pracují a nebo nikoliv/ a jal se tvrdě, ačkoliv byl celé 3 roky předtím potichu, s ministryní dost těžce a velmi odvážně nesouhlasit.

1 1
možnosti

No jasně že na sebe budou před volbami útočit, taky kdy jindy. Jenže kydat hnůj nebudou jenom politici, ale hlavně ti skvělí, uvědomělí, poctiví a vzdělaní občané - viz např. tento blog.

1 0
možnosti

Kdyby ODS napáchala kolik leváren, jako za tři roky ANO s ČSSD, Tak by nám ČT a další neustále ukazovali zástupy obžalovaných v klepetech.

Tři "trafikanti" dostali 2 trafiky za pár tisíc měsíčně.

Traktorista jednu, za desetitisíce. Mám psát o dalších,

Babiš má z lidí, jako jste Vy akorát srandu. Jak mu to baštíte.

5 2
možnosti

On v roce 1992 místopředseda ODS Macek provedl zátěžový test. Skutečnost, že tenkrát neskončil v kriminále, ukázala cestu mnoha dalším.

3 2
možnosti

:-).....Dobře napsáno ! Všichni jsou z něj po.raní, šlápl jim na palečky. Shodou okolností jsem před chvílí četl článek na FB o Stanjurovi, který pochází z Opavy. NO.....výživné. Znalci místních poměrů tam celkem odborně probírají jeho odkloňovačky. Prostě....šetrný Prajzák, jak se praví u nás !

Kalousek, který zasekl za své vlády 670 mlrd. je stále zván do televize, jako nejvyšší odborník na finance. Gumař! Žijeme v absurdním světě, kam se hrabe totalita. R^R^R^

5 6
možnosti

Naši scénu považuji za zcela zmatenou ! Dnešní poslání ČSSD nechápu - mj. je raritou kdy Huml říká, že na mladé voliče nemá smysl se orientovat vůbec ! Roztříštěná pravice bádá o své přežití, k čemu je TOP 09 + ODS + Svobodní ? - Boj o 5% ... Stále více se ukazuje mazanost názvu ANO, kdy už pojem Hnutí má svůj význam ! Schová se tam vše, novodobá NF, volební program nasliněný prst, hravě se pluje na odporu proti zavedenosti stran . AB zajímavé - Rétoricky - pravice - fakticky - krajní levice ! Zcela nechápu, proč nespokojení OSVČ se přirozeně nesemknou kolem své přirozené strany - Živnostníků !? Zdá se, že nastupují Lidovci + odstupují KSČ i s "m" ... Mj. Komunisté jsou taky úkazem - opravdu koho a čím chtějí dnes oslovovat !? ... Vítězem voleb bude tedy AB - s kým ovšem bude vládnout a klam směřovat !? ... :-)

1 1
možnosti
Foto

Velmi trefně zhodnoceno. Prostě jak píšu, léčba šokem, když rozum v politice nefunguje. A nestrachovat se, zda to pomůže či nikoliv. Přešlapovat na místě je nesmysl.:-)

2 0
možnosti

Já to přečetl celý - v tom článku je takových lží, až to bolí.

6 1
možnosti
Foto

Smutné je, že autor tomu nejspíš sám věří.

4 1
možnosti

A není to obráceně? Já mám pocit, že když je Babiš v úzkých, tak řekne Kalousek.

4 2
možnosti
Foto

Taky se díky tomu, že neustále drmolil "Kalousek kradně", dostal až na post ministra financí.

2 0
možnosti
  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2845x
Rýpavý humorista, pesimistický optimista, autor knih Z valašských putýk a Metúdovy vojenské lapályje - Z valašských putýk 2.