Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jo, jo, Kubal, to je z té nejdůvěryhodnější televize, co? Tak to jste mě tedy dostal.;-D

2 1
možnosti
PB

...... mňo, kavárna z teho má v palici slušnej hokej,- bratr nejvěrnější, vzorová demokracie, ze Západu ta nejzápadnější kam přeci chceme všeci směřovat !,- ..... a naráz takovej průser,- voni tam už tejden demonstrujou za lidský práva, demokracii a svobodu (?),- si teda říkám jakou asi světovou stranu si ty naši petenti a vyzyvatelé nyčko vyberou když Východ ani Západ nejsou momentálně v kurzu V?!

2 1
možnosti
SN

:-)......Já bych si dovolil přijít také s pochvalou. Perfektně napsané a zargumetované. Jeden z diskutérů Vám vyčítá hodnocení Bradyho. V tomto případě souhlasím s Vámi! Dobře připravená komedie, kdy "laicizovaný" kněz se nechá odsvětit aby mohl bojovat v politice, několikrát je na stáži v USA, stejně jako jeho stranický šéf. Nic se v politice neděje náhodně! Objeví se "strýček" z pátého kolena, vymyslí se legenda a ta má určitý cíl. Ten nevyšel,ale alespoň víme, kdo na jaké straně stojí. Dokonalá práce.R^R^R^

5 4
možnosti
MP

S titulkem souhlasím bezvýhradně. S obsahem skoro taky, jen bych to možná vyjádřila jinak. Okomentuji jen dvě věci.

Brady - tam je mi velmi líto starého pána, nelíbila se mi ta mediální komedie a nelíbí se mi nevhodné komentáře k jeho zásluhám. Kdyby byl oceněn, bylo by to po zásluze. Ovšem je třeba říct, že nárok na to ocenění není.

A k tomu nápadu 5 ilegálů do každé rodiny #přijímačů - proboha, jen to ne. Ti by byli schopni je "papírově" brát a po čase "vypouštět". #Přijímači by se stali dírou v beztak se potápějícím člunu:-(

2 0
možnosti
Foto

Nemějte strach, paní Pokorná. Z těch pomatených vzývačů ďábla by se velmi brzy stali Konvičkovi fanatičtí příznivci. Oni se rádi starají jen potud, pokud je to stojí jen volný čas. Podobně jako většina neziskovek, které to tlučení hubou mají navíc velmi dobře zaplacené z našich daní.:-)

3 1
možnosti
ZB

Než začnete sepisovat nesmyslnosti,zkuste si položit otázku.Zač obdržel pan Brady vyznamenání v Japonsku,Kanadě,Německu,Británii....? Za "nic",jak tvrdí Zeman a Vy?To asi ne,že....Pokud jde o ty válečné štváče,jak poradci nového prezidenta,tak i nový viceprezident mluví o vzkříšení projektu protiraketového radaru v Česku a posílení NATO.Za pár měsícu to budete opět psát o "amerických válečných štváčích" a spolu s Vámi i ostatní komunisté,kteří mají dost podivný pocit,že v USA proběhla nějaká komunistická revoluce....;-)

8 3
možnosti
Foto

A byla to státní, resp. královská vyznamenání nebo jen takové medaile jako od magistrátu?

3 2
možnosti
PS

Co se týká migrace a levicové zkostnatělé EU , bych s vámi souhlasil , ale vaše snaha obhajovat Rusko s Putinovou diktaturou a kritizovat přejezdy spřátelených vojsk NATO přes ČR zavání levičástvím až bolševismem. Jenom získáváte sympatie svým postojem k migraci , aby jste je využil pro propagaci diktátora Putina a šíření nenávisti vůči USA. Myslím , že zřejmě patříte k bývalým komunistům , kteří neunesli změny v 89 a převládá v nich nenávist k západu , kterou jim jejich strana vtloukla do hlav.

10 4
možnosti
MD

Pokud by neunesl zmenu z roku 89 nemohl by byt byvalym komunistou. Ti co zapricinili nejvetsi marasmus realneho socialismu maji komunismus uz davno za sebou.

3 0
možnosti
MD

Da se komentovat slovy 'takovy normalni clanek zrcadlici soucasnou dobu.' Typ, ktery uvadi na prkna diskuse hru o jiste bezradnosti tech, jez s obsahem nejsou a predevsim nemohou byt vnitrne souzneni.

4 0
možnosti
Foto

Jako humor velmi dobré. Dlouho jsem nečetl něco tak vtipného .

2 4
možnosti
Foto

Taky jsem vás delší dobu neviděl klábosit pod mými články, pane Kindle.;-D

2 0
možnosti
Foto

Stojí si za to přečíst si poslední projev Trumpa, toho se bude muset držet, aby nepřestal být důvěryhodný, pokud se bude chtít podívat na sebe do zrcadla.

5 0
možnosti
  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2845x
Rýpavý humorista, pesimistický optimista, autor knih Z valašských putýk a Metúdovy vojenské lapályje - Z valašských putýk 2.