Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Až na kritiku Kalouska, nesouhlas s článkem.

0 0
možnosti

Ken bych pozměnil titulek na - Ti kteří zneužívají média, se prý bojí zneužití médií.

6 0
možnosti

J11i87r55i 49V20r42a74b10e91c

28. 10. 2016 9:00

Ubohost a trapnost vládnou Čechii posledních roků ....Ale z hradu!!

AntikarmaRvRvRv

3 10
možnosti
Foto

Karma a pocit, že dnes se píše a vysílá ve stylu VB. Ten, kdo trochu zná dějiny, si to z němčiny hravě přeloží. Třeba jako Lidový pozorovatel.

7 1
možnosti

Velká pravda.Je to hnus,co se to děje,co si to ta hrstka tzv.umělců osobuje za právo ovládnout média.

13 3
možnosti

Není sporu o tom, že média jsou mocná. Na straně druhé lituji člověka, jehož vrcholem argumentace je ono píchání prstíčkem do bývalého textu deníku KSČ - "Je to pravda, zde to píšou" ! Je pak komické poznání, že to přívlastkování - Naše pravda, Rudé právo ... je zcela nesmyslné a náhražkové. V tom smyslu hodnotím i včerejší Primu. Za sebe tvrdím, že nic divného nevidím ! Sešla se skupina lidí, která presentuje svůj názor. Ten, plně zapadá do současné doby svobody. Je právo slova - shromažďování - volit - být volen. Alternativa, v absolutním pořádku. Tak, či onak, rozum voliče a jeho svědomí pak rozhodne ... K nějakému pohoršování nevidím žádného důvodu. :-)

2 3
možnosti

Pane Buček,ale ona ta skupina lidí,kterou si pozval Kraus,to je skupina lidí,kteří se nemůžou smířit s tím,kdo je prezident,že to není jejich "Karel". Ta druhá skupina a je jich většina ten prostor v médiích nemá,takže to není alternativa,to je mediální hnus.

16 0
možnosti

Dnes to bude zajímavé.Žena pana Holzera,vyznamenaného in memorian,potvrdila,že i ji volal 12. Forejt a informoval ji o vyznamenání a předal další informace.Oficiální dopis dostala později,na dokladu bylo razítko 18....to ovšem znamená,že někdo je vyděrač,křivák a lhář.Z tohoto už se nikdo nevylže....

1 5
možnosti
Foto

Ale dostala pak oficiální dopis. To je na tom to nejdůležitější.

3 0
možnosti
  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2845x
Rýpavý humorista, pesimistický optimista, autor knih Z valašských putýk a Metúdovy vojenské lapályje - Z valašských putýk 2.