Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Jsem víc než alergická na to, když někdo vyhlašuje "jediné, existující řešení", jako autor....Rv

2 4
možnosti
PB

..... šak máte jedinečnou šanci hodit do placu "druhé, třetí, aj. existující řešení",- ale sim Vás pěkně, ať to řešení má alespoň nástin řešení !

9 1
možnosti
MD

Az na jednu (malou) drobnost se da souhlasit. A to nazor, ze je to podle predstav komunistu. Ne, neni. Takto JEDNODUSI nebyli ani (komuniste) z byvaleho soc. tabora. A jiny tabor tu nebyl. Ze do unijnich ORGANU bylo par (komunistu) nastrceno, aby byla odvedena pozornost, to ano. Ale jinak budeme muset hledat NEKDE JINDE.

2 0
možnosti
Foto

Pane Dvořáčku, já se v blogu nikde nezmiňuji ani slovem, že dnešní politika EU je podle představ komunistů. Pouze uvádím paralelu mezi tvrzením "EU je ráj na zemi" a dřívějším "socialismus je ráj na zemi". Zaprvé bylo a je obojí lživé a co je nejhorší, že rétorika a činy zůstávají stejné, byť pod vládci, kteří se dnes skrývají za různými demokratickými názvy stran.8-o

3 0
možnosti
JP

Snad jed drobne upresneni k vasemu "Přesně to tvrdili i komunisté!".

Vsak komuniste jsou mezi nimi. V evropske komisi je 6 komisaru - komunistu, z toho jsou 4 mistopredsedove komise. Vcetne jednoho clena KSC.

2 0
možnosti
Foto

Ještě jste pozapomněl na nejsměšnější (nebo nejtragičtější) paradox, že zatímco v ČR se dodnes politici obviňují, kdo byl komouš a kdo ne, nikomu jaksi nevadilo, že EU předlouho vládl maoista a komunista, dokonce předseda Portugalské komunistické strany pracujících José Manuel Barroso. My utečeme ze socialismu a necháme si vládnout komunistou, aniž by kdokoliv z těch našich vlezdo... vznesl byť jen slovo protestu. A takto funguje EU dodnes.:-P

11 0
možnosti
  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2845x
Rýpavý humorista, pesimistický optimista, autor knih Z valašských putýk a Metúdovy vojenské lapályje - Z valašských putýk 2.