Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J69a61r16a 79R33a28n74k

16. 7. 2016 4:59

Evropa si za zadny terorismus nemuze sama, nikdo za to nemuze. Zijeme ve 21. stoleti, nic uz nikdy nebude tak jako drive, diky globalizaci se sice dostaneme z Prahy do Sydney za 24 hodin, ale presne tak se pohybuji i ti ostatni.....a mnozi z nich ziji v zemich, kde nikdy klid nebyl, v zemich, ktere nevideli dest X let a dobytek vymrel, takze si hrdi Masoiove hledaji joby ve mestech, kde pletou culiky turistkam. Kde mama rano vypravi dite do skoly a pak se dozvi, ze nekdo celou skolu vyvrazdil macetami, nebo vsechny divky unsel a pokud se to netykjalo nas, tak jsme se uklidnili nad clankem u kavy a cigarety, ted to mame za zady....a co chcete delat, pokud nema zeme poradneho presidenta, vladu a radne imigracni zakony? Pres 25% celosvetove populace jsou muslimove, pres dve miliardy lidi a ziji v ca. 232 zemich....

0 5
možnosti

"Za terorismus si Evropa může sama" .... to mi novu připomnělo Breivika:

Když Breivik v červenci 2011 spáchal svůj děsivý teroristiký čin a zabil 77 lidí, tak to svět zhodnotil jako čin osamělého šílence, i když se hodně odborníků také shodovalo, že šílený vůbec nebyl.

Asi 90 minut před útokem v Oslu Breivik rozeslal na 1003 mailových adres dokument o 1518 stranách... nazvaný "2083: A European Declaration of Independence". Vysvětloval tento název Takto:

"...Do 11. září 2083 bude třetí vlna džihádu potlačena a nadvláda kulturních marxistů/multikulturalistů rozmetána. Ocitne se v ruinách právě 400 let po našem vítězství v bitvě o Vídeň 11. září 1683. V Evropě znovu zavládnou vlastenci.".... Breivik v manifestu kritizuje hlavně politiky členských zemí EU. Muslimy vidí jako nástroj, s nímž chtějí kulturně marxističtí politici dosáhnout zničení evropských tradic a kultur. ... "Muslimové nemohou za to, že je sem politická elita pozvala."prohlásil Breivik u soudu.

(potud info viz Wikipedie)

Ať už je nebo není tento člověk magor, jeho výroky a názory po 5 (!) letech od jeho činu zní hrůzostrašně aktuálně a pokud zůstane Evropa v rukou politicky korektních dekadentních neomarxistů, můžou se rychle najít pokračovatelé Breivika a v zemích Evropy zavládne anarchie a chaos.

3 0
možnosti

SouhlasR^. Jen bych dodala, že sice Evropa platí "daň nejvyšší", ale obávám se, že to není nic proti tomu, co teprve přijde. :-(

1 0
možnosti

R^Dobré; jen poznámka: první válka v zálivu byla oprávněná; Kuvajt měl nárok na ochranu před agresorem, ale starej Bush měl dojít až do Bagdádu, postavit šéfa před mezinárodní tribunál, umožnit svobodné volby a hned odejít.

A to zásadní: Evropa musí pravdivě pojmenovat islám; bez toho se nepohne dál!

Islám je naprosto z řady!

4 0
možnosti

J56a30n 58R10á53ž

15. 7. 2016 19:24

Starej Bush byl dřív ředitelem CIA a měl dobré informace o tom, co by nastalo, kdyby svrhnul Saddáma. Proto ho nechal být a taky nechal Husseinovi provést masakr šítských povstalců v Basře. O tom se moc nepíše, ale generál Schwarzkopf vydal rozkaz britským jednotkám, aby nezasahovaly, když sadámovi gardisté masakrovali šíty, kteří si mysleli, že jim spojenci pomohou, když proti Husseinovi povstanou. Bush sen. dal Husseinovi jen pořádnou "ťafku" ať si moc v regionu nevyskakuje a nechal ho velmi rozumně dál u moci. A mladej to pak podělal!

2 0
možnosti

J65a49n 87R68á45ž

15. 7. 2016 16:39

Karma!

Řekl bych, že atmosféra "houstne". Takhle tvrdý článek by ještě před rokem admin okamžitě cenzuroval. V článcích i diskuzních příspěvcich lze vypozorovat, že frustrace z nemohoucnosti nějak zabránit tomu, co ti šílenci, počínaje Sobotkou, přes Merkelovou a Schulze až ke Jinckerovi a Tuskovi s námi všemi dělají, nás všechny dostává do stavu nas*anosti. Na tento stav, který zachvátil většinu obyvatel východního bloku, dojeli komunisti. Jsem zvědav, kdy na to dojedou dnešní arogantní vládci Evropy. Kolik bude muset být ještě obětí, než se lidí odhodlají ty zmetky z jejich paláců vyhnat.

5 0
možnosti

Trochu vám v tom vašem úderném článku neštymuje to, že teroristické útoky islamistů proti Západu začaly už dávno před 11. zářím. Ale třeba napíšete nějaký úderný článek i o tom, jak nepoučitelný Západ mylně podporoval Izrael...

2 5
možnosti

A vcerejsi teror je jen mala ukazka toho, co se teprve bude dit po cele Evrope. Bohuzel.

9 0
možnosti
Foto

Výborně napsáno.

Karma R^

7 0
možnosti

..... jasně , stručně, srozumitelně !R^

11 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS