Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já Babiše hodnotím jako takového a vůbec neberu v úvahu co kde plácne Kalousek či jiný politický odpůrce.

Podle mne je Babiš lhář. Tečka. Už jen proto, že před volbami tvrdil, že chce napravit podnikatelské prostředí, chce odstranit daňové úniky a krádeže a hlavně: že on do politiky v žádném případě nevstoupí. S tím souvisí i to, že se nestále nepravdivě označuje jako nepolitický politik.

Ze slibů před volbami NIC nesplnil, takže mne utvrzuje v dojmu, že si jen chce osobně pohlídat lepší podmínky SVÉHO podnikání a dotace.

Pokud někdo mylně považuje dosud zavedená a připravovaná opatření v daních a evidenci jako plnění jeho slibů tak je na velkém omylu a zřejmě nechápe podstatu celé této oblasti.

0 0
možnosti
MN

Souhlas, karma.

Je mi líto, že nemůžu dát hlas přímo Babišovi, protože jinak je pro mě jeho hnutí ANO nevolitelné kvůli přijímačům migrantů, stoupencům pravdy a lásky a federalizace Evropy jako jsou Zlatuška, Pelikán, Jourová, Telička, Vokřál, atd., kteří mají stejné názory jako TOP 09 nebo Bursíkovci z LESa.

4 0
možnosti
JM

J92a75k79u55b 35M41a91c43h

30. 3. 2016 9:07

Za článek velká karma R^R^R^, ale mčč ( dříve narození ví, jinak malý, český člověk ) úspěch nepromíjí a o to víc ti, kteří kradou ve velkém. ODS a TOP mají obavy o koryta. Oni, kteří rozkradli republiku, oni, kteří jsou "obaleni" lobbysty se bojí Babiše. Je pragmatik,obchodník a nemá potřebu se nechat uplácet. Doufám, že při volbách voliči konečně pošlou tyhle "chemiky, rychlostudenty, tlučhuby a další politické podvodníky " tam kam patří. ted do p..... Nakonec mají nakradeno dost, ať si tedy užívají na různých ostrovech a neslintají ty věčné, lživé bláboly.

Jestli byla udělena dotace, věřím, že podle pravidel. A jestli byla možnost, jen hlupák by o ni nepožádal.

P., Babišovi přeji, aby se ANO dokázalo oprostit od parazitů, kteří hnutí

škodí a nebo by mohli škodit.l

5 0
možnosti
JC

Ač nejsem Babišův volič pevně doufám, že křiklouna Kalouska už v příštím parlamentu neuvidím. Ostatně soudím, že skončí jako správce nějakého lukrativního církevního zboží.

4 0
možnosti
ZJ

.... pane autore ... asi takhle ..... Vás by HANBA NEFACKOVALA, kdybyste coby multimiliardář škemral někde o ,,ubohou dotaci" hloupých padesáti mega, na svůj soukromý projekt v ceně třičtvrtě miliardy, určených navíc k úplně jiným účelům??? Mě tedy ano!!! Nehledě na to, že dotace na cokoliv - tzn. sebrat někomu vydělané peníze a věnovat bez práce někomu jinému - v tomto případě onomu multimiliardářovi - je podle mě pěkná všivárna.HOWGH.

2 9
možnosti
Foto

Pane Janso, vy tu kauzu vyšetřujete, že už znáte výsledky? Rychle, ale opravdu rychle se poptejte v okolí, kdo škemral o dotaci a komu patřil projekt původně. To dnes už ví i takový Benda - Legenda. To za prvé. Za druhé, vydělané peníze věnuje bez práce jiným už řadu let EU - brečíte tedy hezky, ale na špatném hrobě. Ale máte pravdu alespoň v tom, že je to únijní nesmysl. Za třetí, pokud jste to ještě nezjistil, tak tento blog pojednává o něčem úplně jiném než o konkrétní dotaci. No a za čtvrté, pane Janso, závist je FUJ. Pokud se rozdávají dotace všem, stoupněte si do fronty a nepruďte, že druzí využívají svobodného práva!!;-D

10 0
možnosti
PV

Přesně řečeno,velká karmaR^R^R^

5 1
možnosti
FS

Autore,máte pravdu,ale už se "těšte" na útoky těch skaních a nepoučených "topáků"!!!!

7 1
možnosti
Foto

;-D To myslíte tu partaj, která by bez existence Agrofertu neměla o čem mluvit?

5 0
možnosti
VS

Urazil jste Andreje hned v titulku. On přece není politik, to jste nevěděl?

5 0
možnosti
  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2845x
Rýpavý humorista, pesimistický optimista, autor knih Z valašských putýk a Metúdovy vojenské lapályje - Z valašských putýk 2.