Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J41a50k17u80b 94M84a75c82h

30. 3. 2016 9:25

Velká karmaR^R^. Nějak mi schází davové protesty v Evropě žijících muslimů, kteří se jinak tak rychle dokáží semknout, když jde o nějaké karikatury. A kdo mlčí souhlasí. Ale buďte bez obav, přijdou rozhořčená odsouzení od různých immámu. Ti budou ale jedním dechem vyžadovat více svobody a práv pro vyznavače islámu. A p.....ní EU politici jim je poskytnout. Bude víc zákazů, víc okleštění pro nás. Pak dojde k dalším výbuchům a vše se bude opakovat . Kdy tato spirála skončí je normálně myslícímu člověku už dávno jasné.

Jinak- už se opakuji. V Americe platí, že když zbraně budou mimo zákon jen ti mimo zákon je budou vlastnit.

0 0
možnosti

Emigranti nemaji valnou vetsinou s atentaty nic spolecneho, jelikoz se spis v Evrope narodili nebo jiz prozili vetsi cast zivota.

0 0
možnosti

J80a77k31u77b 98M96a91c83h

30. 3. 2016 9:35

Paní Hájková, máte pravdu, ale tito rodilí, často í kriminální, muslimští Evropané budou nejlepší školitelé pro frustrované arabské mladíky,kteří šli za něčím co se jim nemůže splnit. Za spolupráce mešit se stanou náboráři nových džihádistů.

0 0
možnosti

J75a78n 89S27o75u43č80e13k

23. 3. 2016 8:57

Pod to bych se stoprocentně podepsal. Někdy mám pocit, že vlastně ti teroristé a ty stovky mrtvých hrají politikům EU do noty a přes jejich krokodýlí slzy a naučené fráze jsou vlastně rádi, že tomu tak je. Mohou opět o trochu více přiškrtit svobody občanů a mohou každý nesouhlas s jejich zrůdnou politikou prohlásit za čin proti tzv. demokracii a tvrdě jej postihovat. Politici jsou hlavními viníky těchto událostí a odpovědnost za mrtvé padá jen na jejich hlavy. Jsou ovšem tak otrlí, že vše po nich steče jako voda po stěně a za pár dní si budou opět mlít své nesmysly.

4 0
možnosti

Tento článek mi mluví z duše,přesně tohle už od včerejška tvrdím.To bude zase řevu od sluníčkářů,že ty chudáci migranti za nic nemohou,nesmíme je směšovat s islamisty...Už se mi předem zvedá žaludek.A Andělka se jistě přidá,přece nepřizná,jaký je blázen! Chce se mi...ne zvracet,ale vzít do ruky zbraň!Jenže s klackem na teroristy asi nemá cenu jít.R^V[>-]

5 1
možnosti

Andelka se nepridala.

0 0
možnosti

Evropské kultury ničitelé lití - sluníčkáři, euroúřadové, islamisti.

6 0
možnosti
  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2845x
Rýpavý humorista, pesimistický optimista, autor knih Z valašských putýk a Metúdovy vojenské lapályje - Z valašských putýk 2.