Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

P51e76t71r 47H67a67n54n56i19g

10. 2. 2016 21:16

TOPka si vybrala špatného 1. místopředsedu. Asi už jí není pomoci. Vždyť tam mají celkem sympatického Hegra, který by byl protiváhou neustále bojovného Kalouska. Takže vedle velkého štěkajícího hafana se nám před kamerami snaživě štěkající menší psík. Bez knížete to asi nepůjde. Rychle se spojit s ODS, po volbách se ziskem 2,87% to už asi nepůjde - z ODSky nebude zájem.

3 0
možnosti
Foto

Máte pravdu pane Hannigu. Pro rozumné politiky by působil Heger proti Kalouskovi asi jako hodný a zlý policajt. Ale narcis Agrofert Kalousek má k politickému rozumu asi tak daleko jako já k TOP09 (cca jeden světelný rok). Mimochodem, Leoš Heger perfektně klame tělem. Navenek působí jako hodný dědeček, ale je to pěkně tvrdý profík.:-)

0 0
možnosti
PB

..... já bych jim ty aktivity nebral,- naopak, čím víc budou žalovat nežalovatelné, čím víc naslintají nesmyslů, polopravd, lží a pomluv,- tím větší šance přiblížit se hranici nevolitelnosti,- ..... voni snad porád žijou v divokejch 90 letech, porád mobilizujou, sou ostražití, slyší trávu růst a potem tak akorát velký .... NIC V!

6 0
možnosti
Foto

Tak, tak. A přece budou znovu voly zvoleni voli.;-D

2 0
možnosti
JR

J38a60n 35R45á13ž

10. 2. 2016 19:01

Takže když se Stropnický "ukecne", že ti hoši, kteří jeli do Libanonu se nechat unést, byli vyměněni za nevydání libanonského agenta , spolu s drogovými dealery do USA ještě dřív než začne dělat randál americká strana, je vše v naprostém pořádku, ale když Zeman řekne něco, co už dávno publikovaly všechny možné i nemožné informační zdroje, včetně vrabců na střeše, je velezrada.

Ten Ženíšek je fakt d.e.b.i.l.

11 0
možnosti
AM

To co Zemanovým kritikům vadí je, ne že potvrdil co už stejně bylo provalené, ale že potvrdil, ba upřesnil, uvedenou částku.

Chápu, že když si autor blogu plete vlastizradu a velezradu, bude to pod jeho rozlišovací schopností, ale pro pořádek je to třeba říct.

Pozdější Zemanovy výmluvy, že jen komentoval zveřejněnou částku, to je zase jen jeho typická mlha, když něco zazdí.

On je totiž bájivý vypravěč, proto pořádá své výjezdy po republice. Aby mohl mluvit a mluvit.

Přitom otázky ho nezajímají, dokáže si poradit s jakoukoliv, jsou to pro něj jen odrazové můstky ---- proto taky naprosto nechápal, proč se tak všichni rozčilovali kvůli kalašnikovu, vždyť ON o odvolávání premiéra nemluvil. Že to bylo součástí otázky dávno zapomněl...

Totéž teď -- že by tu částku neměl potvrzovat ho nenapadlo.

Prostě náš milovaný pan prezident lidový vypravěč Miloš Zeman.

0 16
možnosti
JB

Aha,takže když prezident řekne že se místo 148 mega zaplatilo 150 mega,podle platného kurzu,spustí to vlnu únosů a je ohrožena celá ČR.....8-o buď změňte doktora nebo alespoň prášky...

12 0
možnosti
JV

J73i84r34i 39V45r49a20b67e60c

10. 2. 2016 17:47

Vy to pisete jak kdyby to byl prvni "prestupek".Vzdyt ON dela prestupek jeden za druhym.(Musim psat opatrne jelikoz je zde plno udavacu)

1 5
možnosti
Foto

Pane Vrabče, udavači tady nejsou, podávají žaloby.;-D

2 0
možnosti
MM

KARMA A SOUHLASR^. Vás naštěstí ještě neblokují jako mne, vyjádřil jsem se zde: http://michalmaly.blog.idnes.cz/c/494787/prezidenta-milose-zemana-nastesti-zablokovat-ci-smazat-nemohou.html

Vzkaz pro administrátora: můj diskusní příspěvek i odkaz je k tematu blogu, tedy v souladu s kodexem blogera.

8 0
možnosti
MD

Dobry clanek o radobypravici jez se zove TOP09.

4 0
možnosti
JC

To je ale fraška, komedie!:-)

TOP09 se propadá a propadá stále níž, až na samé dno. Rv

6 0
možnosti
JP

J84i40ř62í 28P50l33í59v41a

10. 2. 2016 17:07

Já bych podal raději ústavní žalobu na vládu. Zajímalo by mne, který zákon povoluje vládě placenívýkupného. Podle naší ústavy může vláda činit jen to, co je jí zákonempovoleno.

Pochybuji, že takový zákon je a myslím, že vláda postupovalaprotiústavně. Najdou se poslanci, kteří podají ústavní stížnost ?

3 0
možnosti
Foto

Marku Ženíškovi tuším společně s K. Schwarzenbergem Putin zakázal vstup na území Ruska.

Tak se nyní předvádí proti našemu prezidentovi Zemanovi.

Jsem zvědavý, kolik našich občanů bude volit TOP09.

6 1
možnosti
  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2845x
Rýpavý humorista, pesimistický optimista, autor knih Z valašských putýk a Metúdovy vojenské lapályje - Z valašských putýk 2.