Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KJ

Merkel neni Mutti ani Mama. Ona je Mumu. Nemecke slovo, ktere by se dalo prelozit asi jako pipinka.;-)

2 1
možnosti
VV

Smim se zeptat v kterem dialektu?

1 1
možnosti
MN

A co když je to vlastně jinak. Co když tito mladí muži přicházejí do Evropy bojovat a proto s sebou nebrali své rodiny a nechali je v "bezpečných" zónách bez bojů a utečeneckých táborech.

Islámský stát velmi dobře pracuje s psychikou slabé humanistické Evropy, nepotřebuje posílat bojovníky s Kalašnikovy, protože ví, že bezbranné bojovníky v podobě ubohých imigrantů jim Evropa pohodlně přijme a ještě se o ně dobře postará. Ty Kalašnikovy si IS dostane do Evropy souběžně jinými cestami.

Nejlepšími spolupracovníky Islámského státu jsou nyní v Evropě lidsko-právní organizace, které mu pomáhají vybudovat Evropský chalifát.

9 0
možnosti
PB

..... nóóó, vony ty média v tem maj pěknej bordel, - když pracně ukujou ten jedinej správnej a dostatečně korektní názor, tak jim to zpravidla druhej den zbourají události, dění a faktické činy zainteresových, které jsou v přímém rozporu s mediální linií,- ...... problém je v tem, že tyto lži kolosálních rozměrů již nelze zpětně ničím ospravedlnit či zakamuflovat a "blbem roku" se tak kupodivu nestává konzument, nýbrž žurnalista sám !R^

8 0
možnosti
Foto

To je velmi hezky vyjádřeno.;-D;-D;-D

3 0
možnosti
DV

D45a55v56i63d 94V63l50k

10. 10. 2015 11:40

Líbí se mi jak v tom máte jasno. Každý kdo má jiný názor než Vy je fanatik a sluníčkář. Skutečnost je taková, že mnohé rodiny se skládají na to, aby mohly poslat do Evropy mladého chlapa, protože u toho je záruka, že je méně křehký než ženy a děti. Samozřejmě že počítají s tím, že přijedou za ním. A pak sem utíká hodně mladých mužů, kteří nechtějí narukovat do Asadovi armády a utíkají před vojnou a válkou.

2 11
možnosti
Foto

Tak pryč s nimi. Není ani ten nejmenší důvod, proč je zde opatrovat.

Jsou to dezertéři.

9 0
možnosti
SN

:-)...Jádro pudla vyjádřené s minimálním počtem slov ! R^R^R^

9 1
možnosti
  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2845x
Rýpavý humorista, pesimistický optimista, autor knih Z valašských putýk a Metúdovy vojenské lapályje - Z valašských putýk 2.