Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

RvDemokratické vlády  nemohou osekat příjmy pracujích. Příjem pracujícíh závisí na soukromém podnikateli. Vláda premiéra Nečase v době krize a aby udržela státní rozpočet přidávala důchodcům třetinu růstu reálných mezd a třetinu inflace, ne však o celou inflaci.Dále Nečasova vláda snižovala administrativu, zmrazila platy státních úředníků.

0 0
možnosti

Házíte hrách na zeď. ;-D

0 0
možnosti
Foto

Pokud se týká podvody s motory, tak k tomu byla firma dohnána zelenými, kteří se vymýšlí takové kvóty pro emise z motorů, že splint je se stává pomalu technicky nemožným. Přitom nevadí, že se do paliv přidávají  biosložky, které zvyšují emise, ničí motory, přírodu.

0 0
možnosti
Foto

Pane Kindle, to je černý humor nebo alibismus hrubého zrna?8-o Takže chudáčci v německém koncernu VW byli donuceni k podvodu. No to je úžasná myšlenka. Proč vy už dávno nejste obhájcem Krejčířů, Rathů, Rittigů a jim podobných? Tito běloskvoucí andělé byli určitě taktéž donuceni.;-D;-D;-D Jen tak mimochodem, pokud jste si ještě nestačil všimnout, tato omezení vytváří Evropská únie ať už se zelenými nebo bez nich.

0 0
možnosti
Foto

RvRvZa Nečasovy  byla v Evropě krize, takže nás o ujišťování, že se nás to nedotkne nemohla být ani řeč. ;-D

0 0
možnosti

To je celkem známý hoax (o Kalouskově předpovědi). Proč chcete, aby si individua jako Dolanský pamatovala Kalouskova slova o tom, že ČR se bankovní krize nedotkne (tj. pády, znárodňování a sanace evropských bank)? Proč to chcete? Oni si vystačí s tím, že vynechají slovo "bankovní" a rázem mají klacek "krize", kterým mohou tlouci toho "psa" Kalouska. Stejným způsobem jsou dezinterpretováni Klaus a jeho "neznám špinavé peníze" nebo Paroubek a "dluhy se neplatí". Hlupcům stačí zkratky a možnost si beztrestně kopnout.

0 0
možnosti
MP

Bohužel máte pravdu, pane Dolanský. Také to tak vidím. Ode mě karma.

3 0
možnosti
  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2845x
Rýpavý humorista, pesimistický optimista, autor knih Z valašských putýk a Metúdovy vojenské lapályje - Z valašských putýk 2.