Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

Já si Vás dovolím v jedné věci poopravit - současná EU (snad s vyjímkou Velké Británie) už zavedla ne částečný, ale plný komunismus a je komunističtější než celá Čína, kterou pořád kritizuje. Pracující člověk si dnes musí připadat jako tvor nenormální, daně se mu neustále zvedají ve prospěch vládnoucí bruselské kasty a parazitů práce a vzdělání se štítících.

Díky veřejnoprávním i soukromým médiím si připadám méněcenný, protože jsem chodil do školy a 30 let chodím do práce, cítím se méněcenný, protože jsem heterosexuál a cítím se méněcenný, protože mám bílou barvu pleti.

3 0
možnosti
JR

J84a39n 19R13á68ž

2. 9. 2015 13:35

Nejhorší, co se může občanovi přihodit je, když jím zvolení politici zcela rezignují na obhajobu národních zájmů státu, kde mají vykonávat občanovi, který je volil, službu.

Jakmile se vlády členských států začaly chovat, jako vlády vazalské, započal rozklad Evropské unie, protože si občané začali uvědomovat, že už nejsou suverénem, který rozhoduje o funkci státu, jehož jsou občanem.

0 0
možnosti
PB

...... jóóó, přišel velkej problém a frajeři se ukázali v plnej parádě,- totální neschopnost, nepochopení, alibismus, vydírání, nátlak ..... čiré zoufalství a chaos,- nikoliv politika, tedy obecně správa věcí veřejných ! První těžká zkouška a myšlenka "evropské pospolitosti" se bortí jak domeček z karet.R^

1 0
možnosti
JT

skvělý "syrový" článek, R^

0 0
možnosti
AS

A18d66a55m 53S90t88a30v44a

2. 9. 2015 8:51

"v čele maoistu a předsedu Portugalské komunistické strany José Manuela Barrosa..." :A šedou eminenci EUposlance, ultramarxistického anarchistického revolucionáře, bestiálního  bojovníka proti evropské demokracii, prosazovatele bolševické tyranie, mmj. vedením revoluce v Paříži - jaro 1968, násilníka a odborníka na metání dlažebních kostek na hlavy demokratických policistů Daniela Cohn - Bendita. Jeho věrnými žáčky a pokračovateli jsou naši Zelení, jmenovitě mladý Stropnický. Benditovými  přáteli a politickými stoupenci byli Václav Havel a Karel Schwarzenberg.

5 1
možnosti
BT

dá se předpokládat že všichni ti co volají po zrušení EU by potom jak by se tak stalo řičeli na adresu politiků proč se jim zhoršil život a že by se zhoršil o tom nepochybujte

3 5
možnosti
SB

To si myslíte, že zánikem EU by evropské státy přestaly spolupracovat? To je nesmysl. Spolupráce by v té či oné podobě pokračovala, pouze těch bruselských nesmyslů by ubylo.

10 1
možnosti
  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2845x
Rýpavý humorista, pesimistický optimista, autor knih Z valašských putýk a Metúdovy vojenské lapályje - Z valašských putýk 2.