Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
X

xychteen

29. 5. 2012 12:59
Šimůnková má nakročeno k titulu "blbulka roku"...

...a já jí na to ještě přispívám. To jsou radosti života v Kotlince... :-/

3 0
možnosti
M

Mordred_

29. 5. 2012 10:39
Já se ptám

k čemu to celé je? Žádný pozitivní výsledek to mít nebude. Snad jen další plné kapsy z daní pracující menšiny. Ne není to omyl, ta pracující menšina je správně, protože počet lidí, kteří to musí financovat je čím dál méně.

3 0
možnosti
OF

rachitico

29. 5. 2012 10:17
Amigo Dolanský nemá rád Poláky ani cikány

on má rád jen ODS.;-D;-D;-D

0 0
možnosti
S

stedrik

29. 5. 2012 10:38
Re: Amigo Dolanský nemá rád Poláky ani cikány

a jakej je rozdíl mezi cikány a Poláky? Snad jedinej, že poláci nechaj měděný okapy aspoň na kostele;-D

2 0
možnosti
PK

Besák

29. 5. 2012 10:12
SOUHLAS

Naprostý souhlas s autorem! Po přečtení strategie - zejména pasáže o vzdělávání, jsem se opravdu zděsil. Pokud tento "revoluční" mateiál skutečně vejde v platnost, resp. povinnost, tak nás a hlavně naše děti, čeká fakt nepěkné období.

Už jen ten název: strategie boje ...., boje??? Oni na začlenění cikánů s námi Čechy chtějí bojovat? Jako, že je musíme mít rádi nebo ....

Ono, když se podíváte, kdo vlastně za strategií stojí - šimáček, šimůnková - duo bez jakéhokoliv vzdělání a  zkušeností ve školství, u šimáčka navíc obrovská touha po moci a penězích, piorecký - tento anarchistický provokatér, který organizoval protesty proti MMF v Praze a teď vesele spolu s agenturou využívají peněz z EU, tak se mi z toho dělá fakt zle.

Holt to fakt chce mít kachní žaludek, být hodně hlučný - zejména v souvislosti s diskriminací cikánů a ono to jdeRv

Na úkor bílých pracujících

8 0
možnosti
RD

radomír dolanský

29. 5. 2012 10:53
Re: SOUHLAS

Souhlasím s vámi. Jen bych dodal, že i na úkor romských pracujících. Poněvadž ti, kteří pracují (a znám takové, kteří pracují celý život), doplácejí ve svých daních naprosto stejně jako všichni ostatní zaměstnaní. Kolik takových je, to už je další otázka. Ale jak nechci mít nic společného s pseudohumanisty, tak si nemůžu a nechci dovolit házet všechny Cikány do jednoho pytle. Tak, jako politici háží nás, kritiky jejich výplodů.

3 0
možnosti
S

Smrť

29. 5. 2012 9:45
Ach jo, už se mi chce zase zvracet...

Miliardy splachované do černých děr, ze kterých se nikdy nevrátí, nic pozitivního z nich nevzejde. Vláda likviduje nižší střední třídu, poběračů soc. dávek bude přibývat:-(.

5 0
možnosti
OF

rachitico

29. 5. 2012 9:01
Soudruzi rasisté

Chápu vaše rasistické pohoršení....Je ovšem třeba pozitivně diskriminovat romské děti aby se mohly později uplatnit na trhu práce.Dospělé Romy i neromy bych ale nahnal povinně do práce, i kdyby měli stávět dálnici do Užhorodu nebo

do toho zaostalého města na Moravě, Opavy, kde vyhnáli Němce a teď tam žijí hlavně pováleči a pobírači dávek všech

národnosti. Od rumunských Slováků z Aradu až po Rusíny od Medzilaborců, zadarmo dostali baráky a teď chtějí

učít jiné pracovat. .........Es kommt der Tag ....

0 0
možnosti
1(O

1907 (FK Opava)

29. 5. 2012 9:06
Re: Soudruzi rasisté

No a kdo to zaplatí, když bílé matky budou muset zůstat doma se svými dětmi, které se do školky nedostanou namísto aby vykonávaly v průměru kvalifikovanější a hodnotněji placenou práci, tj. odváděly odpovídající daně, než ti tví cikáni stavějící holýma rukama dálnici do Užhorodu? :-P

5 0
možnosti
DF

1nuni

29. 5. 2012 8:59
Agentura pro sociální začleňování

je zde pro všechny sociálně slabé, i pro Romy, i pro Čechy. M. Šimáček to jasně deklaruje na svých webových stránkách.

0 0
možnosti
RD

radomír dolanský

29. 5. 2012 9:09
Re: Agentura pro sociální začleňování

Kde prosím vás žijete? To nevíte, že v českých zemích už dávno neplatí, že co je psáno, je také dáno? Tady již není pravdou ani to, co tvrdí vrcholní politici státu.:-/

5 0
možnosti
TS

Blábolivý Brod

29. 5. 2012 8:53
Máte pravdu (a ode mě i karmu),

ale jedna věc je fakt: To, co na cikánech vnímám nejnegativněji, je fakt, že se na rozdíl od kteréhokoliv jiného národa na Zemi chovají, jako by pro své děti nechtěli lepší život, než mají sami dnes. Je mi cikáňat líto, protože jim nikdo neukazuje alternativu, takže pokud začnou chodit do školy, jíst pravidelně zdravé obědy a pěstovat nějakého koníčka, může to pro ně být šance, kterou bych jim moc přála.

Na druhou stranu je zjevné, že vláda to zas chytla za takovej konec, že z toho bude výbušnina, a to už je teda slabší... :-/

2 0
možnosti
DF

1nuni

29. 5. 2012 8:45
Chtělo by se trochu informovat, pane Dolanský

Česká republika je jedním z dvanácti evropských států, který se "Dekádou romské inkluze 2005-2015" politicky zavázal k iniciativě, jejímiž základními cíli jsou oblasti romské vzdělávání, zaměstnání, bydlení a zdravotní péče. V souvislosti s tím přijala vláda "Národní akční plán", který určuje směr, kterým se Dekáda v České republice bude vydávat.

1 0
možnosti
1(O

1907 (FK Opava)

29. 5. 2012 8:47
Re: Chtělo by se trochu informovat, pane Dolanský

Dohnat a předehnat R^

6 0
možnosti
H

Halfunx

29. 5. 2012 8:29
Bůh s námi a zlý pryč.

Po přečtení strategie ji můžu shrnout do jedné věty. Nalejeme do vyloučených ještě pár melounů a bude zase chvíli klid. Jak si někdo může myslet, že když jim přidá dávky tak přestanou krást, asi se bude zkoušet jaká částka jim bude dost, aby už nemizely kanály, koleje, dráty a všechno železný, aby se dalo projít parkem a normálně si sednout do hospody.

Děti asi nechtějí chodit do školky a školy protože tam nemají všechno zadarmo, tak jim to dáme a návrh zaplatíme speciálního poradce aby je vodil za ručičku. Odsouzeným zlodějům, násilníkům a vrahům dáme zadara nové byty a zaplatíme za ně všechno plus kapesné do doby než jim další nový poradce nenajde práci, ale proč by se propána do ní někdo z nich hrnul.

A schválně hádejte kdo to zaplatí? Ano uhádli jste, vyhráli jste nárok na doživotní placení. Druhou alternativou je emigrace, počítám, že s tímhle dokumentem v kapse nám všude uznají útlak a diskriminaci.

10 0
možnosti
  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2845x
Rýpavý humorista, pesimistický optimista, autor knih Z valašských putýk a Metúdovy vojenské lapályje - Z valašských putýk 2.