Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

hasmen

26. 11. 2010 7:31
Technická

Já bych to vaše přísloví lehce opravil ... Odjakživa to bylo:Co Čech,to muzikant - co Slovák,to mehanik :-)

0 0
možnosti

petrph

22. 11. 2010 9:42
naděje pro stovky lidí?

To se mi nějak nezdá. Neznám přesně pravidla ale mám dojem že jediný vítěz vyhraje nějakou finanční cenu a cestu do mezinárodního finále.

Co ti ostatní? pro ty končí naděje a změna života vyřazením. Že chtěli svůj život změnit natolik že by se rozhodli svým talentem chtěli živit někde v cirkuse?

Když ještě připočtu že o jejich výkonu vlastně nerozhoduje kvalita ale divácké smsky a rádoby vtipné výroky porotců tak bych na jejich budoucí úspěchy moc nesázel...

0 0
možnosti

radomír dolanský

22. 11. 2010 16:32
Re: naděje pro stovky lidí?

Vy jste nečetl větu v závěru mého článku, navíc tučně zvýrazněnou - A příklady táhnou? To jsou ty stovky lidí. A samozřejmě taky, pokud nečichnete ke kumštu, nepochopíte, že mnohým k daleko větší snaze (dřině) o úspěch stačí, že "tam" byli.

0 0
možnosti

pedr64

22. 11. 2010 9:24
nebuďte naivní

samozřejmě že jde pouze o sledovanost a příjmy z raklamy. Proč by to jinak bylo tak zoufale roztahané, nastavované, 100x už omleté. Ti lidi v rolích "užitečných idiotů" jsou až na posladním místě. Kde jsou všichni ti Horvátové, Bende, Drdové, Rumlové....? Užili si svých 15 minut slávy, půl roku dělali kašpárky v estrádách a vrátili se zase zpátky do zapomnění

0 0
možnosti
  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2845x
Rýpavý humorista, pesimistický optimista, autor knih Z valašských putýk a Metúdovy vojenské lapályje - Z valašských putýk 2.