Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Dostali jsme se na úroveň USA – odsuzujeme bez soudů!

Ačkoliv to řadě zaslepenců nedá spát, tento blog opravdu není o vině či nevině Andreje Babiše, ale o vině společnosti, politiků, novinářů a médií jako celku. Zničit – jeden článek k tomu stačí.

Je docela neuvěřitelné, co se v dnešní době považuje za demokracii. Po světě jsou bez soudů ničeny kariéry bohatých a vlivných mužů, kde si řada žen po třiceti, padesáti a kdovíkolika letech vzpomene, že stál blízko nich, nedejbože, jestli je držel za ruku, zadek či jinou část těla. Příjemné chvíle se najednou mění v obtěžování, znásilnění a desítky let frustrujících vzpomínek. Nikdo si už nevšímá, že sama údajná první oběť není o nic lepší než predátor. A to vše se děje bez řádného vyšetřování, důkazů a soudních výroků. Tato epidemie, nazvaná Mee Too se ze Spojených států rozlezla do celého světa, především toho takzvaně rozvinutého. A virus mutuje, nádor metastázuje i do jiných úrovní životů.

Za dávných časů poctivé novinařiny věděli novináři, že jakékoliv tvrzení z jednoho zdroje není možné pustit do světa jako věrohodnou zprávu. Zpráva musela být ověřena nejlépe ze tří zdrojů. To bylo v dobách, kdy ještě existovala novinářská etika. Jinak to byla spekulace, nebezpečí, že z toho bude novinářská kachna – viz vražda/nevražda ukrajinského novináře Babčenka, na jejíž lep sedlo tolik udatných rusobijců z českých médií v čele s Alexandrem Mitrofanovem a Českou televizí.
Oči lidem neotevřely ani dokázané fake news, kdy se na zakázku vytvářely videa o svého času brutalitě Saddámových vojsk v Kuvajtu, aby americký lid s OSN schválil napadení Iráku. Zinscenovaná videa udatného syrského chlapce zachraňujícího dívku za staccata samopalů, a další a další lži takzvané demokratické fronty snažící se prostřednictvím napadání suverénních států vnucovat vlastní standardy světu.

Na základě jedné jediné reportáže, o které nikdo neví, jak moc je pravdivá nebo jak moc má za úkol zmanipulovat mínění politiků i občanů, pouze na základě domněnek a prozatím nepotvrzených tvrzení, začal hon na člověka. Nikdo neví nic jistě, ale všechno je všem jasné! Bez přehánění to připomíná hony na lidi. Ať už to byli indiáni, černí otroci, všichni, kdo nepřijali křesťanství, všichni, kdo nepřijali islám, násilná rekatolizace, Bartolomějská noc, Noc dlouhých nožů, Křišťálová noc… A teď tady máme takovou malou Babišovu noc.
V České republice jsme se dostali na úroveň, kdy by nebylo překvapivé, že se dav v neděli 17. listopadu na Národní třídě vrhne na Andreje Babiše a zlynčuje ho. Stačí jediný člověk, který uhodí jako první. Ti ostatní, kteří by nikdy neublížili květině, se vmžiku změní v bestie a budou trhat na kusy.

Že ječí opozice - je to pro ně obrovská příležitost zbavit se nenáviděné konkurence. A zase místo práce pro republiku plánují vyšetřovací komise, které jsou naprosto k ničemu, pokud nepočítáme možnost, jak si ve Sněmovně přivydělat. Ale že lidem opravdu stačí jediná reportáž, aby měli jasno… V takovém případě nemáme důvod se bát nejtvrdšího práva šaría. Vždyť o kolik jsme jiní, když odsuzujeme bez důkazů vyšetřovatele, bez soudů? My samozřejmě zdaleka nejsme právním státem, ale zase taková džungle…? Hlavně, že v neděli bude národ křepčit jako smyslů zbavený nad nebezpečím komunismu.

 

Autor: Radomír Dolanský | čtvrtek 15.11.2018 15:12 | karma článku: 42,70 | přečteno: 2079x
  • Další články autora

Radomír Dolanský

Dost bylo vlády všelijakých odborníků

Vyjma politiků a jejich stále se měnících našeptávačů imunologů, mikrobiologů a kdovíjakých logů leze nekonečné omezování svobod a porušování zákonů samotnými politiky lidem už krkem, včetně některých nařízení jako z blázince.

25.4.2021 v 12:05 | Karma: 28,50 | Přečteno: 775x | Diskuse| Společnost

Radomír Dolanský

Vrbětice přijdou právě vhod

Neuvěřitelný úspěch české BIS! Po akčních šesti a půl letech předložila veřejnosti údajná důvodná podezření, nikoliv fakta a pádné důkazy. Rychlost vyšetřování je zarážející, načasování naopak pochopitelné.

18.4.2021 v 10:17 | Karma: 42,18 | Přečteno: 2192x | Diskuse| Společnost

Radomír Dolanský

Musí občané dodržovat nezákonné opatření?

Řada našich politiků a především mainstreamová média s velkou chutí kritizují jiné státy, kde jsou údajně pošlapávána lidská práva, svoboda pohybu, projevu apod. Budeme k nim taky patřit, když vláda schválí nezákonné nařízení?

11.4.2021 v 17:57 | Karma: 33,13 | Přečteno: 882x | Diskuse| Společnost

Radomír Dolanský

Koronavirus - špinavá politika, kšefty a lži

Ačkoliv se politici snaží, seč můžou, aby to vypadalo, jak moc jim záleží na životech občanů, svými mnohými kroky se sami usvědčují ze lži. Celá šaráda připomíná čím dál více spíše zkoušku na politiku Velkého bratra.

5.4.2021 v 10:43 | Karma: 32,57 | Přečteno: 1186x | Diskuse| Společnost

Radomír Dolanský

Blatný si sám podráží nohy vlastními nařízeními

Ministr zdravotnictví trvá na neměnnosti svých nařízení, přestože jsou v některých bodech nesmyslná až hloupá. Může jít o něco jako puberťáckou zaťatost vůči premiérovi, ale určitě se nejedná o smysluplnou ochranu obyvatelstva.

12.3.2021 v 11:16 | Karma: 36,82 | Přečteno: 1461x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Ukrajinská policie zadržela šest Čechů za telefonické podvody z Oděsy

23. dubna 2024  21:25

Ukrajinské úřady oznámily zadržení devíti členů zločinecké organizace včetně šesti Čechů, kteří z...

Nepříjemné svědectví. Bulvární boss popsal, jak Trumpovi pomohl s kampaní

23. dubna 2024  21:21

Bývalý vydavatel bulvárního listu National Enquirer v úterý u newyorského soudu popsal porotě, jak...

Koalici rozdělují výše daňové slevy na poplatníka i výpověď bez udání důvodu

23. dubna 2024  14:33,  aktualizováno 

Rozpory ve vládní koalici u zásadních věcí přibývají s blížícími se volbami, ale i kvůli tomu, že...

Narušitelé jsou všude. Čínská rozvědka přitvrzuje, chlubí se i českým zářezem

23. dubna 2024

Premium Čínské tajné služby v posledních letech posilují svůj vliv a nebojí se ani prezentace na sociálních...

  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2845x
Rýpavý humorista, pesimistický optimista, autor knih Z valašských putýk a Metúdovy vojenské lapályje - Z valašských putýk 2.