Quo vadis, republiko? Pravda o Romech je rasismus!

8. 10. 2018 6:45:05
Nejsou to jen slova Miloše Zemana pronesená před několika dny v Kojetíně. Je to popírání viditelného. Jsou to lži převlečené za politickou korektnost. Je to podlézavost přání Únie a ulhaným křiklounům, které podporuje stát.

Je to už pěkných pár let, kdy vytvářející se status Roma jako utlačovaného etnika získával na síle. Tehdy státem podporované neziskovky s politickými lidumily a zbytečnou zátěží státní kasy typu Kocába nebo Dienstbiera mladšího zvítězily nad státem a úřadům práce bylo zakázáno uvádět v materiálech, že nezaměstnaný je Rom.
Proto dnes můžou Romea a spol. tak hlasitě hulákat, že jejich etnikum je špiněno vylhanými kampaněmi. Neexistuje oficiální statistika, kolik Romů z celkového počtu Romů v ČR nepracuje. Je to diskriminační a rasistické. Nicméně sázkové kanceláře v následujících deseti letech na výhru, že je většina Romů zaměstnaná, kurz stoprocentně nevypíší.

Pokud i přesto kdokoliv řekne na veřejnosti, že je to pravda, tak podle poklonkářů z médií a již zmíněných neziskovek, lavíruje na hraně rasismu. Přitom je více než jasné, že politika lží škodí i výjimkám v řadách Romů, které se vymanily ze systému vytvářejícího z většiny pouhé uživatele dávek a dojení kapitalismu s lidskou tváří. Romové se nemusí snažit a na ulici stejně neskončí. Ostatně – viděl někdo mezi bezdomovci řady Romů? Opakované lži státu a naprosté nepravdy neziskovek „zachraňujících“ Romy, vytváří jen další a další kritiky politiky rasismu naruby. A nezachránilo by to ani 1.000 fotek z Romey. Propaganda s pomocí médií, které si moc rády smlsnou na Zemanovi, slaví úspěch. Několik desítek fotografií má posloužit skrýt debaty o zbylé většině. I ti pracující Romové skočili na špek systému.

Dalším viditelným úspěchem ochránců ublížených je naprostá absence oznámení, že pachatelem trestného činu je Rom. Pokud má na to nějaká TV koule a použije záběry z bezpečnostních kamer nebo z mobilu občana, tak je to jediná možnost, jak zjistit, že kriminálník není z majoritní společnosti. Což je, v případě útěku pachatele, podstatná informace. Ale ne, byl by to rasismus a diskriminace pravděpodobného kriminálníka.
Když jsou dnes našimi velkými přáteli Spojené státy, proč se neřídíme podle jejich principů, kde je barva pleti či rasa jednou ze základních informací o hledaném?

Jak můžou různí tlampačové včetně podlézavců z médií tvrdit, že kritici chování Romů a jednání státu v této otázce jsou xenofobové? Asi to působí nesmírně učeně, používat cizí slova. Pokud se však takový chytrák nestane ještě větším hlupákem, než byl doposud. Totiž, základem xenofobie je strach z neznámého. Ale my všichni, snad vyjma jejich ochránců, Romy známe. Známe je velmi dobře! Proto můžeme jako největšího rasistu a lháře označovat stát, urážející a okrádající pracující většinu, aby mohl provádět svoji líbivou politiku pomoci těm, kterým se prostě nechce.

Je to lež, že je většina Romů nezaměstnaných? Je to lež, že z celkového počtu romského etnika je trestná činnost procentuálně mnohem vyšší než procento u většinového etnika? Jsou dokonce naivy, které se snaží oblbnout názor lidu tvrzením, že Romů je méně, tak je procento vyšší. No, kdyby se lépe učili...
Jen malá ukázka, kolik organizací údajně se zabývajících romskou menšinou podporuje stát – ZDE – pozor! žádný pomlouvačný rasistický web, ale romské stránky!!! Na základě tak mohutné pomoci, vznešených hesel o integraci, vzdělávání, a to zde není zdaleka uvedeno vše, by muselo být skutečností heslo – co Rom, to vysokoškolák! Kde je slibovaná čistka neziskovek Andreje Babiše – na tyto si určitě netroufne šáhnout.

Je to lež, že ve vietnamské tržnici Roma takřka nevidíte, ale v prodejnách značkového oblečení je po výplatě sociálních dávek plno? Kdo viděl Roma v české autoškole? Proč je diskriminací požadavek statisíců Čechů, aby Romové pracovali? Proč je označení cikán rasistické, urážlivé a označení bílí nebo gádžové se vesele používá ve sdělovacích prostředcích? Proč jsou řeči o nepracujících Romech rasismem a poukazování na nefachčenky a flákače z majoritní společnosti naprosto v pořádku? Proč jsou takové otázky rasismem? Protože pravdivé odpovědi by nekorenspondovaly s vylhanou politikou státu? Kdo řekne pravdu na kameru? Nikdo, protože hovořit o těchto věcech se v ČR lidé bojí úplně stejně jako kritizovat vedoucí úlohu strany před rokem 1989. A těm, kteří se nebojí a jsou to známé osobnosti, těm se mikrofon před ústa nedává, nebo se lehce zdiskreditují jako nacisti, extremisti a populisti, poněvadž statistiky neexistují!!! Nic nelze oficiálně dokázat, poněvadž každá statistika o Romech, vyjma těch, které jim jdou na ruku, je diskriminace a rasismus!

V České republice je stoprocentně rasismus – rasismus naruby. Zeman není rasista. Zeman jen říká nepříjemnou pravdu a s ním nezanedbatelná část obyvatel. Jen političtí příživníci tvrdí lži lidem do očí. Jako za socialismu, jen obráceně.
Evropské centrum pro práva Romů založili v USA. To hovoří za vše!

Autor: Radomír Dolanský | pondělí 8.10.2018 6:45 | karma článku: 41.11 | přečteno: 1721x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Společnost

Ladislav Pokorný

Vláda by měla zvážit nařízení, kterým bude stanoveno, že v Česku se už žije líp

Pan premiér se v médiích opakovaně vyjádřil, že díky vládě se občanům žije už jen lépe a že téměř vše bylo vyřešeno. Tuto skutečnost by však bylo vhodné vtělit do vládního nařízení, neboť je smutné, že ne všichni občané to chápou.

28.3.2024 v 16:51 | Karma článku: 33.13 | Přečteno: 528 | Diskuse

Jan Pražák

Mají mít staří lidé přednost?

Ráno jsem vstala levou nohou. Začalo to už předchozí večer, vnučka mi říkala do telefonu, že tam u nich přepadl nějaký mladý mizera staříka, který sotva chodil. Okradl ho a srazil na zem, až si ten pán pohmoždil ruku a odřel tvář.

28.3.2024 v 14:34 | Karma článku: 28.40 | Přečteno: 1825 | Diskuse

Jan Ziegler

Komunistický guru Marx byl vykořisťovatelem a hrubým člověkem

Na zakladateli vědeckého socialismu toho nebylo moc vědeckého a dělníky vůbec nemusel. Viděl v nich pouze nástroje (užitečné idioty), které svrhnou kapitalismus. Nenáviděl Židy a Slovany včetně Čechů.

28.3.2024 v 13:30 | Karma článku: 16.46 | Přečteno: 275 | Diskuse

Rudolf Pekař

Bacha na sváteční cyklisty

Začátek jara přináší nejen kvetoucí přírodu, ale také návrat cyklistů na silnice. Bohužel, spolu s nimi se objevují i tzv. sváteční cyklisté, kteří se chovají neopatrně a nezodpovědně.

28.3.2024 v 12:17 | Karma článku: 6.21 | Přečteno: 206 | Diskuse

Tomáš Vodvářka

Velký pátek jako příležitost

Už několik let je v "portfoliu" státních svátků i Velký pátek, který by mohl být vhodnou příležitostí k uvědomění si tzv. evropských hodnot, s nimiž se poslední léta mediálně žongluje.

28.3.2024 v 9:34 | Karma článku: 18.02 | Přečteno: 269 | Diskuse
Počet článků 397 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 2845
Rýpavý humorista, pesimistický optimista, autor knih Z valašských putýk a Metúdovy vojenské lapályje - Z valašských putýk 2.

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...