Kráčí Německo a EU ve stopách komunistické cenzury?

21. 01. 2018 11:57:31
Celých 72 let trvalo řadě evropských států, včetně části Německa, než se díky glasnosti a perestrojce vymanila zpod jha komunistického diktátu. Ale za pouhých 28 let je systém zpět a spěje vstříc možná ještě něčemu horšímu.

Dokonce i Západní Evropa zažila neředěný koncentrát diktatury a cenzury v podobě nacistické expanze. Ale jak je vidět, šestileté školení paměti národů nestačilo. Asi jako je k ničemu každá zkušenost s válkou před začátkem války další. Nejdůležitější je vytvořit si nepřítele za každou cenu, oblbnout masy a pak už to jde samo. Tento systém se opakuje pravidelně bez ohledu na to, jestli žijeme v prvobytně pospolné společnosti nebo, jak se přihlouple chlubíme, v rozvinuté společnosti západního typu.

Němečtí politici vymysleli úžasné nařízení, které na první pohled nenamířili vůči svobodě projevu obyvatelstva. Pouze přiložili nůž na krk provozovatelům sociálních sítí a různých serverů, tedy třeba i podobným blogům jako je na iDnes.cz. Pokud nesmažou kritiku, která není v souladu s vládou podporovaným politickým mainstreamem a lží s krycím názvem politická korektnost, budou následovat naprosto likvidační pokuty. Ovšem nikde není napsáno, co ještě korektní je a co už nikoliv, takže na sítích se maže všechno. Kam se na demokratické a svobodné Německo hrabou komunisti?
Mílovými kroky spějeme k diktatuře velmi se podobající komunismu společně s fašismem s vůdcovskou nadřazeností Bruselu. Vzhledem k nebezpečným plánům Emmanuela Macrona a především Martina Schulze směřujících k likvidaci svrchovanosti jednotlivých států Únie směřujeme možná k něčemu, co bude vzhledem k omezení svobod mnohem horší, než byly evropské diktatury minulosti.

Pro eurokomunistickou cenzuru jsou teroristé z řad nelegálních migrantů v Evropě darem z nebes. Díky vraždění evropských civilistů, které Brusel a řada politiků svým jednáním vlastně podporují, lehce oblbnou prostý lid tvrzením, že veškerá omezení svobod jsou v zájmu ochrany jejich životů. Je to ta největší lež pod sluncem! Bohužel, lid až na výjimky mlčí a spokojeně jako stádo kráčí na porážku svobody. Kdo se postaví proti, je okamžitě podlézavými politiky a médii označen za populistu, xenofoba, extrémistu, popřípadě nacistu. Čím více mainstreamová média obelhávají lid, tím většími titulky hlásají lži o své nezávislosti a svobodných názorech.

Únie samozřejmě sleduje německé cenzory s velkým potěšením a už se nechala slyšet, že v podobném směru bude postupovat i Brusel. Dokonce i Věra Jourová, byť údajně nikoliv tak tvrdá nařízení, sama navrhne orgánům EU. Taková je spravedlnost podle Jourové, již dokonale semleté systémem Bruselu.
Nikoliv krůček po krůčku, ale dlouhý krok za krokem jsme omezováni na svých svobodách víc a více. Už jen to, že začíná být opět pronásledována především politická satira, by mělo alespoň pamětníky z postkomunistických zemí varovat, že v Evropě něco velmi smrdí. Lháři z Bruselu nedovedou postavit zeď na vnější hranici Schengenu, ale staví zátarasy ve městech i mezi lidmi. Stále častěji se systém spoléhá na udavačství. Vznikají úřady pro kontrolu informací, aby tupému plebsu radily, které zprávy jsou dle politické linie Bruselu ty správné. Chystá se Dublinský protokol, znásilnění samostatnosti únijních států. Pod zástěrkou ochrany osobních dat – GDPR – se chystají další omezení svobodného projevu.

Autor: Radomír Dolanský | neděle 21.1.2018 11:57 | karma článku: 37.45 | přečteno: 942x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Společnost

Ladislav Pokorný

Vláda by měla zvážit nařízení, kterým bude stanoveno, že v Česku se už žije líp

Pan premiér se v médiích opakovaně vyjádřil, že díky vládě se občanům žije už jen lépe a že téměř vše bylo vyřešeno. Tuto skutečnost by však bylo vhodné vtělit do vládního nařízení, neboť je smutné, že ne všichni občané to chápou.

28.3.2024 v 16:51 | Karma článku: 34.23 | Přečteno: 591 | Diskuse

Jan Pražák

Mají mít staří lidé přednost?

Ráno jsem vstala levou nohou. Začalo to už předchozí večer, vnučka mi říkala do telefonu, že tam u nich přepadl nějaký mladý mizera staříka, který sotva chodil. Okradl ho a srazil na zem, až si ten pán pohmoždil ruku a odřel tvář.

28.3.2024 v 14:34 | Karma článku: 29.31 | Přečteno: 2064 | Diskuse

Jan Ziegler

Komunistický guru Marx byl vykořisťovatelem a hrubým člověkem

Na zakladateli vědeckého socialismu toho nebylo moc vědeckého a dělníky vůbec nemusel. Viděl v nich pouze nástroje (užitečné idioty), které svrhnou kapitalismus. Nenáviděl Židy a Slovany včetně Čechů.

28.3.2024 v 13:30 | Karma článku: 16.80 | Přečteno: 292 | Diskuse

Rudolf Pekař

Bacha na sváteční cyklisty

Začátek jara přináší nejen kvetoucí přírodu, ale také návrat cyklistů na silnice. Bohužel, spolu s nimi se objevují i tzv. sváteční cyklisté, kteří se chovají neopatrně a nezodpovědně.

28.3.2024 v 12:17 | Karma článku: 6.32 | Přečteno: 210 | Diskuse

Tomáš Vodvářka

Velký pátek jako příležitost

Už několik let je v "portfoliu" státních svátků i Velký pátek, který by mohl být vhodnou příležitostí k uvědomění si tzv. evropských hodnot, s nimiž se poslední léta mediálně žongluje.

28.3.2024 v 9:34 | Karma článku: 18.67 | Přečteno: 276 | Diskuse
Počet článků 397 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 2845
Rýpavý humorista, pesimistický optimista, autor knih Z valašských putýk a Metúdovy vojenské lapályje - Z valašských putýk 2.

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...

Stále víc hráčů dobrovolně opouští Survivor. Je znamením doby zhýčkanost?

Letošní ročník reality show Survivor je zatím nejkritizovanějším v celé historii soutěže. Může za to fakt, že už...