Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Diskriminace po česku

Fiktivní příběh, který se v České republice určitě nikdy neodehrál. Anebo nikoliv? Díky lžím, které politici tak rádi nazývají politickou korektností, vznikl v zemi dvojí názor – pravda lidu a lež politiků a pijavic z neziskovek.

Do supermarketu vcházela rodinka utlačovaných a již u dveří to co do hlučnosti vypadalo jako ve zlaté éře na Bazalech při zápase se Spartou. Političtí lháři a ochránci čehokoliv tomu říkají životní styl etnika, aby se nemuseli zabývat výchovou směrem k standardům společnosti. Rodinka před sebou tlačila tři vozíky včetně sportovního kočárku s nejmladším přírůstkem. Političtí lháři tvrdí, že utlačovaní děti milují. Utlačovatelé tvrdí, že je to pro ně zdroj financí vyždímaných ze státní kasy.

Zbylý dorost začal rukama označkovávat takřka veškeré zboží v dosahu, včetně pečiva, bez jakýchkoliv hygienických návyků a především bez zájmu rodičů o sebemenší nápravu. Když se utlačované pokusila upozornit doplňovačka regálů, přidali se k dětskému řevu i rodiče a okamžitě začali vykřikovat mantru utlačovaných, která je jim od narození vštěpována politiky, neziskovkami, ale v první řadě předky, že je to diskriminace a rasismus. Vše zakončeno kouzelnou větou: „Budeme si na vás stěžovat, paní!“ A bylo po osvětě. Doplňovačka se schoulila do ulity nezájmu, stejně jako kolemjdoucí zákazníci, kteří předstírali, že se tento výstup neuskutečnil. Přesně tak, jak si to přejí korektní lháři ze Strakovy akademie.

Nákupní trasu utlačovaných a nezaměstnaných, u otce s matkou by se dalo říci nepracujících, poněvadž od chvíle, co byla zrušena příživa a povinnost pracovat, mimo pár taťkových akcí při výkopech, na práci pro společnost nešáhli, kopíroval pracující utlačovatel z řad většiny. Takže mohl porovnávat. Mezitím si vzpomněl na časté proklamace věčných omlouvačů, že utlačovaní by tak rádi pracovali, ale nikdo je nechce zaměstnat. Samozřejmě, že tvrzení utlačovatelů, že po první výplatě týden nechodili do práce, že po měsíci odešli na dlouhotrvající neschopenku či dokonce takové hnusy, že se začal ztrácet materiál, rezolutně odmítli. O skutečnosti, že stát utlačovaným tolik podstrojuje, že nemají důvod chodit do práce, si utlačovatelé pouze šeptají, aby nebyli obviněni státem z trestného činu, stejně jako za komunistů při pomlouvání partaje.

Utlačovaní si zatím koupili tři pecny chleba a třicet rohlíků, zatímco utlačovatel se spokojil, vzhledem k svým příjmům, s polovinou bochníku. Hned vedle byl v akci vlašský salát, na který se utlačovatel docela těšil, kdyby si utlačovaní nevzali poslední dvě kila. Tak se spokojil s dvaceti deky umělé hmoty prodávané pod názvem domácí kabanos, který se mu při pokusu jej osmahnout rozpadne na jednotlivé fragmenty mořských plodů, pařátů a podobně. Tak to probíhalo i nadále. Zatímco se nezaměstnaní utlačovaní valili supermarketem a zaměstnaní utlačovatelé jim se sklopenými hlavami, nevidoucí, neslyšící, uvolňovali cestu, aby nebyli nařknuti z diskriminace a rasismu, zaměstnaný utlačovatel hledal, na čem by ušetřil, poněvadž ze svého platu živí i utlačované.

Před pokladnou již vozíky utlačovaných vypadaly jako tanky. Obchod slavil kšeft, utlačovatelé se přesouvali k jiným pokladnám. Utlačovatel se postavil před supermarket a zvědavě přihlížel, jak si utlačovaní s nákupem poradí. Výsledek pro něj samozřejmě nebyl překvapením. Rodinka zamířila k zachovalé Octavii a začala pěchovat nákup dovnitř. Skupinka studentů, stojící vedle utlačovatele, se právě sázela, že komu se podaří utlačovaného vyfotit ve voze autoškoly, vyhraje tisícovku. Vida, koho by to napadlo?! Vedle stojící senioři se zase dohadovali, jestli jim řidičáky neplatí stát. A co auta? Jak je možné, že nepracující rodiny, a je jich stále více, mají auta, mají na jejich provoz a pojistky, když dva senioři tak, tak uživí stařičkou škodovku? Ale to jsou diskriminační úvahy, to se nesmí říkat veřejně. Ať žije demokracie! A seniorům vrtá hlavou, čím, že se ta demokracie liší od předešlého režimu, když se o černé tvrdí, že je bílá – fuj, vždyť i toto přirovnání už je určitě rasistické!

Státu se zeptat nemohli. Stát je lhář a takové otázky považuje za diskriminaci a rasismus. Na otázku, jak je tedy možné, že sociální odbor je dennodenně obležen utlačovanými, mlčí. Utlačovatelé se cítí stále více obelhaní a zneužití. Stát, neziskovky výborně placené státem, a dokonce i lháři z cizích zemí, z nich dělají rasisty a díky politickým lžím, se jimi stávají. Díky tomu, že pracují a ti, kteří v životě nesáhli na práci, chodí ve značkovém oblečení, jezdí v autech… To by udělalo rasistu i z flegmatika. Systém, že jedni pracují a druzí si žijí z jejich daní a ještě jsou označováni za utlačované, nikdy tolerantní společnost nevybuduje!

Ale něco takového se v České republice určitě nikdy nemůže stát!!! Ještě, že tak.

Autor: Radomír Dolanský | sobota 14.10.2017 7:41 | karma článku: 42,14 | přečteno: 1861x
  • Další články autora

Radomír Dolanský

Dost bylo vlády všelijakých odborníků

Vyjma politiků a jejich stále se měnících našeptávačů imunologů, mikrobiologů a kdovíjakých logů leze nekonečné omezování svobod a porušování zákonů samotnými politiky lidem už krkem, včetně některých nařízení jako z blázince.

25.4.2021 v 12:05 | Karma: 28,50 | Přečteno: 775x | Diskuse| Společnost

Radomír Dolanský

Vrbětice přijdou právě vhod

Neuvěřitelný úspěch české BIS! Po akčních šesti a půl letech předložila veřejnosti údajná důvodná podezření, nikoliv fakta a pádné důkazy. Rychlost vyšetřování je zarážející, načasování naopak pochopitelné.

18.4.2021 v 10:17 | Karma: 42,18 | Přečteno: 2192x | Diskuse| Společnost

Radomír Dolanský

Musí občané dodržovat nezákonné opatření?

Řada našich politiků a především mainstreamová média s velkou chutí kritizují jiné státy, kde jsou údajně pošlapávána lidská práva, svoboda pohybu, projevu apod. Budeme k nim taky patřit, když vláda schválí nezákonné nařízení?

11.4.2021 v 17:57 | Karma: 33,13 | Přečteno: 882x | Diskuse| Společnost

Radomír Dolanský

Koronavirus - špinavá politika, kšefty a lži

Ačkoliv se politici snaží, seč můžou, aby to vypadalo, jak moc jim záleží na životech občanů, svými mnohými kroky se sami usvědčují ze lži. Celá šaráda připomíná čím dál více spíše zkoušku na politiku Velkého bratra.

5.4.2021 v 10:43 | Karma: 32,57 | Přečteno: 1186x | Diskuse| Společnost

Radomír Dolanský

Blatný si sám podráží nohy vlastními nařízeními

Ministr zdravotnictví trvá na neměnnosti svých nařízení, přestože jsou v některých bodech nesmyslná až hloupá. Může jít o něco jako puberťáckou zaťatost vůči premiérovi, ale určitě se nejedná o smysluplnou ochranu obyvatelstva.

12.3.2021 v 11:16 | Karma: 36,82 | Přečteno: 1461x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Policie pátrá po dezinformátorovi Zítkovi. Nedorazil k soudu

23. dubna 2024  15:54,  aktualizováno  16:34

Policie pátrá po dezinformátorovi Pavlu Zítkovi. V úterý odpoledne o tom informovala na svém webu....

Žalobce žádá pro Limberského a společníky peněžitý trest za vydírání

23. dubna 2024  16:32

Peněžitý trest navrhuje státní zástupce pro čtyři aktéry schůzky v karlovarské kavárně, kterou...

Byla tam snaha mě zpochybnit, řekla Hynková Vrbová u soudu s Cimickým

23. dubna 2024  11:02,  aktualizováno  16:18

Je důležité, aby se na oběti sexuálního násilí nahlíželo jako na ty, kterým se má věřit, ne je...

Na sídlišti v Písku někdo zastřelil ročního psa, majitel se teď bojí o děti

23. dubna 2024  16:15

Neznámý člověk za bílého dne střelil vzduchovkou mladou fenku na zahradě na píseckém sídlišti...

Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat
Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat

Téměř deset miliard korun – tolik jen za loňský rok poslaly pojišťovny lidem za úrazy, závažná onemocnění či úmrtí. Životní pojištění pomohlo za...

  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2845x
Rýpavý humorista, pesimistický optimista, autor knih Z valašských putýk a Metúdovy vojenské lapályje - Z valašských putýk 2.