Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

To bruselští papaláši mají na rukou krev Evropanů!

A opět je tady dobře známý evropský cirkus na kolečkách. Politická svoloč se předhání, kdo vymyslí údernější kondolenci, kecy ve stylu zpátky ni krok. Ale jsou to právě oni, kdo jsou původními viníky vražd evropských civilistů.

Nekončící kolotoč. Po každém vraždění civilistů sběří, kterou nám sem mezi ekonomickými migranty neustále cpou díky svému zvrácenému myšlení o záchraně světa politici z Bruselu, ale i z jednotlivých zemí, přemýšlí, až se jim z prázdných lebek kouří, jak zabránit terorismu. Prázdné jsou zcela určitě, poněvadž i malé dítě dobře ví, že nejlepší je nepozvat si domů vrahy. A to samy prázdné makovice uznávají, že mezi nelegálními migranty teroristé jsou. Samozřejmě, že nebezpečí zlehčují a výsledek vidí celá Evropa.

Je neuvěřitelné, že občané západní Evropy, vyjma naučených hesel „Nemáme strach“ a trapných frází typu „Je suis…“, osvětlování budov v barvách zemí postižených terorismem, vyjma Ruska, jehož civilisté nepatří pod ochranu zdegradované evropské humanity, reagují asi jako tele vedené na porážku. Po atentátu si vytvoří shromaždiště, kde přichází i takoví truchlící, kteří se třesou chtivostí, aby právě jejich „utrpení“ zabrala kamera nebo objektiv fotoaparátu. A tím boj proti terorismu končí. Ještě, že alespoň policisté už nemusí humanisticky teroristy zatýkat, ale můžou je zrovna střílet. Neuvěřitelný pokrok!

Za každý život civilisty zavražděného teroristou nebo psychicky vykolejenými idioty, kterým vlády poskytly svou nečinností zdarma lektory k výuce vraždění, je jako celek zodpovědná Evropská únie! Možná ani nejde o neschopnost, možná je to záměr. Přece není možné, že by se podařilo v Bruselu nashromáždit tolik imbecilů, kteří ani po více jak dvou letech nedokáží jednat podle zákonů zemí Evropy a chránit hranice? Pokud ano, naše civilizace nemá právo na další existenci!

Dalším dovozcem teroru se staly neziskové organizace. Organizace, které státy původně podporovaly, aby pomáhaly potřebným našincům, dnes paradoxně možná i za peníze těch, kteří jsou již zavražděni, implementují za doprovodu zvrhlých hesel o pomoci do Evropy násilí, vraždy, nevzdělanost a další desetitisíce natažených rukou, čekajících na štědré miliardy eur z evropské kapsy. Organizace, které by měly doma i ve světě působit naprosto apoliticky, škodí dnes společnosti téměř stejně, jako EU. Když si člověk přečte názory na imigraci české humanitární organizace, derou se mu na rty slova: „Už nikdy ani korunu pro Člověka v tísni.“ Vypadá to, že destrukci evropské společnosti spolehlivě zajistí to, čím se kdysi dávno člověk nadřazoval nad ty, z nichž vzešel – humanita.

Logicky si položme otázku, proč nevinní civilisté a nikoliv právě politici, jak to chodilo ve staré dobré Evropě, kdy fungovala ETA nebo Brigate Rosse či Gladio? Možná právě proto, že evropští politici v čele s těmi bruselskými jsou vlastně přátelé teroristů. Kdoví, jaké vztahy mezi nimi existují, když do 90. let minulého století NATO živilo polomilitantní teroristické organizace typu Gladia? Jestliže potřebují, a to ale jo potřebují, v evropském parlamentu lektora k výuce ochrany evropských a státních hranic, nechť osloví Kim Čong-una.

 

Autor: Radomír Dolanský | neděle 20.8.2017 9:50 | karma článku: 40,54 | přečteno: 1384x
  • Další články autora

Radomír Dolanský

Dost bylo vlády všelijakých odborníků

Vyjma politiků a jejich stále se měnících našeptávačů imunologů, mikrobiologů a kdovíjakých logů leze nekonečné omezování svobod a porušování zákonů samotnými politiky lidem už krkem, včetně některých nařízení jako z blázince.

25.4.2021 v 12:05 | Karma: 28,50 | Přečteno: 777x | Diskuse| Společnost

Radomír Dolanský

Vrbětice přijdou právě vhod

Neuvěřitelný úspěch české BIS! Po akčních šesti a půl letech předložila veřejnosti údajná důvodná podezření, nikoliv fakta a pádné důkazy. Rychlost vyšetřování je zarážející, načasování naopak pochopitelné.

18.4.2021 v 10:17 | Karma: 42,18 | Přečteno: 2194x | Diskuse| Společnost

Radomír Dolanský

Musí občané dodržovat nezákonné opatření?

Řada našich politiků a především mainstreamová média s velkou chutí kritizují jiné státy, kde jsou údajně pošlapávána lidská práva, svoboda pohybu, projevu apod. Budeme k nim taky patřit, když vláda schválí nezákonné nařízení?

11.4.2021 v 17:57 | Karma: 33,13 | Přečteno: 882x | Diskuse| Společnost

Radomír Dolanský

Koronavirus - špinavá politika, kšefty a lži

Ačkoliv se politici snaží, seč můžou, aby to vypadalo, jak moc jim záleží na životech občanů, svými mnohými kroky se sami usvědčují ze lži. Celá šaráda připomíná čím dál více spíše zkoušku na politiku Velkého bratra.

5.4.2021 v 10:43 | Karma: 32,57 | Přečteno: 1186x | Diskuse| Společnost

Radomír Dolanský

Blatný si sám podráží nohy vlastními nařízeními

Ministr zdravotnictví trvá na neměnnosti svých nařízení, přestože jsou v některých bodech nesmyslná až hloupá. Může jít o něco jako puberťáckou zaťatost vůči premiérovi, ale určitě se nejedná o smysluplnou ochranu obyvatelstva.

12.3.2021 v 11:16 | Karma: 36,82 | Přečteno: 1461x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Architektonickou cenu EU získal univerzitní pavilon, blízko byla i ostravská galerie

25. dubna 2024  21:23

Studijní pavilon Technické univerzity v německém Braunschweigu se stal vítězem prestižní...

Lidovci navrhli zvýšit slevy na dani na děti, stát to má přes 8 miliard ročně

25. dubna 2024  11:36,  aktualizováno  21:15

Zvýšení slev na dani na děti navrhuje KDU-ČSL a hodlá to prosazovat v jednáních s koaličními...

Prezident má absolutní imunitu. Trump zaměstnal Nejvyšší soud, věří v průtahy

25. dubna 2024  19:09,  aktualizováno  21:06

Většina členů amerického Nejvyššího soudu se ve čtvrtek zdála být skeptická k argumentu...

Zatkněte propalestinské levicové fašisty, vyzývá demokratický kongresman

25. dubna 2024  20:44

Demokratický kongresman Adam Smith označil propalestinské demonstranty za „levicové fašisty“ a...

  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2845x
Rýpavý humorista, pesimistický optimista, autor knih Z valašských putýk a Metúdovy vojenské lapályje - Z valašských putýk 2.