Neuvěřitelné! I průšvih Valachové se dá hodit na Babiše

10. 05. 2017 10:54:29
Politická šaškárna potápějící se ČSSD, která v současné době používá mnohem hnusnější praktiky, než kdy použil proti Babišovi Kalousek, využila i zanedbání vlastní ministryně jako zbraň na Babiše.

To, že všichni začnou kývat hlavami jako pejsek za oknem auta, když budou ukazovat prstem: „Vidíš Babiši, z Valachové si vezmi příklad. Průser, a hned odstupuje. Tak se to dělá,“ to se samozřejmě dalo očekávat. Ale že Valachová, mimo jiné, velmi důrazně při vysvětlení své demise prohlásí, že tak činí, aby problémy na ministerstvu nemohl zneužít Andrej Babiš, tak to už je síla.

Valachová respektive ČSSD vypotila opět takovou blbost, že to muselo posadit na zadek snad i děcka školou povinné. Samozřejmě Sobotka a jeho ekipa spoléhají na velmi krátkou paměť lidí. Především jsou ale určitě přesvědčení, že národ je jen banda hlupáků a na nadlidi z ČSSD nemají.
Vždyť Andrej Babiš upozorňuje velmi hlasitě na neschopnost ministrů ČSSD od počátku nástupu této vlády k moci. A mnohdy zcela oprávněně, což vlastně Sobotka uznal tím, že nakonec odvolal všechny tři ministry Babišem dlouhodobě kritizované. Ministra pro nic a za nic Dienstbiera, mobilního agenta, specialistu na pomalý internet Mládka a manažera přemrštěně drahých nákupů Němečka. Ale chudinka Valachová musela odstoupit, aby chránila stranu a stát před Belzebubem Babišem. ČSSD opravdu už neví, co by vypotila za kravinu, aby jí voliči dali hlas.

Sdělovací prostředky mají hody, když porcují Babiše. Třeba za to, že se napřed nevyjádřil a pak si vzpomněl, popíral a pak přiznal, dokonce si sypal popel na hlavu, že to podělal... Ale když ze sebe udělala Kateřina Valachová světici, která podle vlastního tvrzení, bez toho aniž by co sdělila veřejnosti nebo alespoň svému stranickému šéfovi, objevila šlendrián v penězích na sport dříve než policie, po dvou hodinách kajícně podává demisi, protože to podělala, toho rozporu si média zase až tak nevšímají. Ano, teď už může mít smysl Babišovo tvrzení, že jeho kauza měla překrýt průšvih Valachové.

Proslýchá se, že zveřejněné nahrávky rozhovorů Babiše a Přibila jsou notně sestříhané a vytržené z kontextu. To už ale bude zajímat málokoho, protože hyeny dostaly to, co požadovaly – kanónenfutr na Babiše. Ostatně pokud by náhodou Přibil mluvil pravdu, že nahrávky nepořizoval, neměla by mít policie těžkou práci v dohledání viníka. Nevypadá to, že ti dva spolu mluvili v sále plném lidí. Ale policii šéfuje Chovanec, tak kdoví... Jedno je jasné – toto vyšetřování se bude táhnout pěkně dlouho. A ještě déle, pokud by mělo očistit Babiše.

Vůbec se nejedná o ohrožení svobody slova nebo ovlivňování sdělovacích prostředků. Média jsou politicky ovlivňována dlouhodobě, jen se o tom nepíše jako v případě zakázky Zničit Babiše. A to hlavní – média ovliňují nás, nikoliv opačně. Jako důkaz poslouží stařičký blaf Orsona Wellese a novější podfuk americké soldatesky, kdy si díky zfalšovaným záběrům údajných zvěrstev iráckých vojáků vystavila povolení vstoupit do války i od OSN. O řadě uměle vytvořených fotografií ze Sýrie ani nemluvě. Média jsou zaručeně nesrovnatelně větším svinstvem než Andrej Babiš!

Autor: Radomír Dolanský | středa 10.5.2017 10:54 | karma článku: 39.74 | přečteno: 1663x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Politika

Jiří Žamboch

Putinovo dnešní vojenské srovnání NATO a Ruska záměrně kulhá.Situace Ruska je o dost lepší

Dnešní srovnání NATO Putinem dalším chytrým Putinovým tahem.Prohlášení "Rusko vydává desetkrát méně na obranu než Spojené státy, tak je ruský útok na NATO nesmyslný." má ukolébat veřejnost evropských členů NATO.Je to však jinak.

28.3.2024 v 20:10 | Karma článku: 7.77 | Přečteno: 175 | Diskuse

Jan Pavelec

ČR má se svým upoceným pojetím liberalismu 200 let zpoždění.

Podle Listiny základních práv a svobod se Česká republika nesmí vázat na jakoukoliv výlučnou ideologii či náboženské vyznání, a podle Ústavy má být státem sociálním, nikoliv (neo)liberálním.

28.3.2024 v 15:50 | Karma článku: 13.72 | Přečteno: 203 | Diskuse

Jan Bartoň

Přichází nový věk – volíme mezi tragédií a realismem

Pan Václav Vlk starší uveřejnil skvělý komentář k současné mezinárodní situaci pod titulkem Přichází nový věk tragédie. Abychom předešli tragédii, musíme zvolit realismus.

28.3.2024 v 10:00 | Karma článku: 28.75 | Přečteno: 609 | Diskuse

Petr Duchoslav

Ruský břeh Roberta Fica

Jsem proslovenský, dělám vlasteneckou a suverénní politiku, vše jen pro národ. Tak by se stručně dala charakterizovat politika staronového premiéra Roberta Fica. Zní to sice líbivě, ale realita je bohužel jiná.

27.3.2024 v 9:24 | Karma článku: 25.27 | Přečteno: 528 | Diskuse

Petr Štrompf

Utažený kremelský šroub. Stržený závit pak způsobí pohromu

Islamisté vraždící v Moskvě. Mrtví na obou stranách ukrajinské fronty. Represe režimu, žijícího ve strachu o sebe samého. Šrouby stále utahuje a bude je utahovat ještě víc.

26.3.2024 v 17:34 | Karma článku: 18.92 | Přečteno: 471 | Diskuse
Počet článků 397 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 2845
Rýpavý humorista, pesimistický optimista, autor knih Z valašských putýk a Metúdovy vojenské lapályje - Z valašských putýk 2.

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...

Stále víc hráčů dobrovolně opouští Survivor. Je znamením doby zhýčkanost?

Letošní ročník reality show Survivor je zatím nejkritizovanějším v celé historii soutěže. Může za to fakt, že už...