Radomír Dolanský

Jak u blbých na dvorku

5. 05. 2017 12:16:58
Navštivte jedinečnou cirkusovou show v České republice. Ve Strakově akademii, v Parlamentu, na Hradě, v sídlech politických stran, tam všude lze sledovat neuvěřitelné výkony komediantů na slovo vzatých.

Zničit Babiše! Heslo dne pro všechny strany lačnící po moci. Tedy vyjma hnutí ANO a prezidenta republiky a prozatím značné části občanů. Je vidět, že Sobotkův amok ze stále klesajících preferencí dosáhl vrcholu a výsledkem jsou horší reakce, než jaké plodí blbá blondýna Ivy Pazderkové. Premiér sebevrah, předseda ČSSD, který se před pár týdny chlubil značnou podporou spolustraníků. Otázka, zda se tím dnes chlubí spolustraníci. Premiér přejmenovaný svými politickými rivaly na sraba a především nerozhodného zbabělce, nyní posměšně přirovnáván k vladaři Půlnočního království: „Odvolávám, co jsem odvolal...“

Hysterie kolem Babiše nabývá na obrátkách s každým dnem, který ubude do data řádných voleb. Ta nekončící podpora a důvěra obyvatel MUSÍ skončit za každou cenu. Ještě nikdy v polistopadové historii řady zkorumpovaných nepožadovaly tak urputně, aby jeden z nich, a přesto vyvrženec, doslova svítil alabastrovou bělobou. A podrobně vysvětlit každý krok od narození! A každý týden povinná zpověď před poslanci! Neuvěřitelné v rozvinutých demokraciích, nikoliv v České republice. No, a pak může být člověk svědkem unikátních klaunských výkonů.

Díky prezidentovi dnes ta nejdůležitější část populace ví, že není normální, protože vstává mezi čtvrtou a pátou hodinou ranní, aby uživila „ty normální“, kteří ještě díky péči Michaely Marksové a zkreslené představě o diskriminaci mají v sedm hodin ráno hlubokou noc. V České republice v sedm hodin ráno nespí školkáči, natož školáci. I když, vzkazovat v sedm ráno esemeskou, že demisi nepřinesu, taky vypovídá mnohé o úctě k prezidentskému úřadu bez ohledu na to, kdo tam zrovna sedí. Proč se pak divit, že jak se do lesa volá...

Premiér podává demisi ZA ministry. Ale v případě demise vyhlášené Bohuslavem Sobotkou o tomto kroku nevěděl jediný z ministrů. Samozřejmě včetně ministrů za ČSSD. Takže zde opravdu podával demisi pouze premiér. Všichni mudrují, jak si vlastně vyložit znění Ústavy a mnozí nenávistně pokukují po prezidentu Zemanovi, který si opět dovolil mít vlastní názor. Netradiční, ale pravděpodobně nikoliv tak úplně neústavní.
Vždyť i ta nejtragičtější demise v novodobých dějinách Československa byla podána k rukám prezidenta Beneše ministry tří stran, nikoliv bez jejich vědomí, jak to udělal Bohuslav Sobotka. To je ten zásadní rozdíl!

ODS a TOP 09 radostí výskají a jejich otevřené náruče čekají na voliče, kteří se prostě jen přesunou k opačnému mantinelu. V mžiku zapomenou, že to byly právě tyto dvě strany, které jim už jednou slibovaly modré z nebe a nakonec se snažily zdanit i sběr hub. Prostě jen vymění znovu a opakovaně jednoho lháře za druhého. Možná.
Určitě se v České republice nemusí bát žádný politik, že by se snad vláda věcí svých navrátila lidu. Naopak, lid je jako vždy s velkou pravděpodobností dá znovu těm, kteří jej opakovaně obelhávají.Je naprosto jedno, jestli se Andrej Babiš dopustil nějakého daňového úniku. Tady vůbec nejde o spravedlnost. To je jen divadlo pro plebs. Ve skutečnosti je to jen prasácký boj o moc a o koryta. Lid je jako vždy až na posledním místě. Přesně ten lid, který to má v rukou a prozatím vždycky vsadil na blbého koně.

Autor: Radomír Dolanský | karma: 37.36 | přečteno: 1348 ×
Poslední články autora