Děláme to pro vaši bezpečnost – newspeak nové StB

22. 01. 2017 10:04:14
Evropa se stává vězením svobody! Takřka co týden přibývají regulace a omezování. Uměle se vytvářejí lživé zprávy pro sdělovací prostředky. Politici mají plná ústa toho, co sami stále více omezují – svobody a demokracie!

Symbióza Bruselu a Islámského státu je stále viditelnější. Na jednu stranu evropští politici, ale i poklonkáři z jednotlivých zemí Evropy, usilují o kontrolu internetu, ale přitom satelitní internetové připojení Islámskému státu poskytují s největší pravděpodobností evropští globální poskytovatelé! Do Sýrie a Iráku míří z Evropy tisíce satelitů a dalšího zboží, ale my sankcionujeme Rusko. To je tedy černý humor. Nemluvě o tom, že pokud by země Evropy, Spojené státy a Rusko opravdu chtěly, velmi výrazně by se jim podařilo omezit i kšeft se zbraněmi.

Takže Evropa kšeftuje s internetovým připojením, ale usiluje o kontrolu internetu občanů Evropy. Evropa se nesnaží zamezit černému obchodu se zbraněmi, ale vydá dementní nařízení o omezení držení legálních zbraní. A to tak omezující, že by mělo být problematické i pro myslivce! Člověk má chvílemi dojem, že sídlo EU je ústav choromyslných. Třeba i proto, že žádnému z těch omezenců ještě nedošlo, že zločiny IS se nepáchají legálními zbraněmi, které si pořídí Evropané. Nebo je to snad příprava na tvrdou diktaturu, abychom se mohli bránit jen holýma rukama?
Doslova estébácké praktiky se dostávají i do českého Parlamentu. K tomu se samozřejmě musí připočíst i nemalá snaha podlézat EU. V posledních dnech vyplula na povrch, směle se dá říci, zrada českých politiků na občanech – používat k internetovému bankovnictví otisk prstu nebo DNA. Snaha ministerstva financí vše odsouhlasit co nejrychleji a především bez publicity o to více nahrává přesvědčení, že se politici snaží o politiku Velkého Bratra. Bylo by poněkud omezené argumentovat tím, že se ministr financí soudil o členství v StB. Na ministerstvu pracují stovky lidí a jeho snahu by musel (a vypadá to zatím, že rád) podpořit Parlament i Senát. Nejhorší vizitkou českých politických zrádců je, že ani EU nežádala bezpodmínečně zrovna tento způsob zabezpečení internetového bankovnictví.

Paradoxně přitom ÚOOÚ dosáhl víceméně nesmyslného nařízení likvidace údajů krevních vzorků novorozenců, z kterých se mimochodem daly zjišťovat vrozené choroby apod., s tím, že by podle úřadu mohly být zneužity pro získání a manipulaci s DNA. A nyní, podle sdělení ÚOOÚ to vypadá, že jej politici o nových nařízeních při internetovém bankovnictví vůbec neinformovali. Byl by to jen další ze stále častějších příkladů státní zvůle.

A všechna omezení nám novodobí estébáci předkládají s nádherně procítěným sdělením, že to dělají pro naši bezpečnost. Nezapomeňte! To samé tvrdili komunisté, když vraždili v 50. letech a omezovali naše svobody během let své vlády.

Autor: Radomír Dolanský | neděle 22.1.2017 10:04 | karma článku: 35.78 | přečteno: 906x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Společnost

Tomáš Vodvářka

Velký pátek jako příležitost

Už několik let je v "portfoliu" státních svátků i Velký pátek, který by mohl být vhodnou příležitostí k uvědomění si tzv. evropských hodnot, s nimiž se poslední léta mediálně žongluje.

28.3.2024 v 9:34 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 22 | Diskuse

Filip Vracovský

Jak to vypadá Mordor ( Rusko ) už nám klepe na dveře ?

Krátká předsváteční úvaha ... Taky vás některé uklidňující zprávy spíš rozruší ? Račte vstoupit .....

28.3.2024 v 9:00 | Karma článku: 6.40 | Přečteno: 118 |

Michael Laitman

Odhalení tajemství Knihy života

Jeden mudrc kdysi řekl: „Člověk musí získat jak vědomosti, tak moudrost.“ Na otázku, jaký je mezi nimi rozdíl, odpověděl: „Vědomosti se získávají čtením knih, moudrost se získává čtením knihy, kterou jsi ty sám.“

28.3.2024 v 4:14 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 25 | Diskuse

Tadeáš Firla

KSČM a Jan Ámos Komenský

Myslím, že politické, nebo náboženské symboly mají veliký význam a pro některé lidí hodně znamenají. Dnes jsem si všiml dvou. Vedle sebe ve skříňce - logo KSČM a portrét Jana Ámose Komenského. Je to změna mysli, nebo pouhá fraška?

28.3.2024 v 1:25 | Karma článku: 8.84 | Přečteno: 124 | Diskuse

Václav Kunft

Krásná česká královna Viola Těšínská.

O Viole Těšínské je zoufale málo písemných zmínek. Není divu, nebyla příliš významná a manželkou panovníka byla pouze rok. O to víc může pracovat fantazie.

27.3.2024 v 15:05 | Karma článku: 14.74 | Přečteno: 332 | Diskuse
Počet článků 397 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 2845
Rýpavý humorista, pesimistický optimista, autor knih Z valašských putýk a Metúdovy vojenské lapályje - Z valašských putýk 2.

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...

Stále víc hráčů dobrovolně opouští Survivor. Je znamením doby zhýčkanost?

Letošní ročník reality show Survivor je zatím nejkritizovanějším v celé historii soutěže. Může za to fakt, že už...