Ubožáci z Charlie Hebdo

Zfanatizované davy po celém světě papouškovaly přibližně před rokem Je suis Charlie a klaněly se před památkou zavražděných. V těchto dnech však kolegové mrtvých dokázali, proč mají i oni krev na svých rukách.

Pokrytectví karikatur z karikaturistického plátku, jak sami dokazují, nezná mezí. Ubohost těchto kreatur rádoby humoru šla tak daleko, že zesměšňují smrt umělců ze souboru Alexandrovci, jichž přes šedesát zahynulo v havarovaném letadle. Což ostatně dokázali již v minulosti, kdy zesměšňovali smrt 224 cestujících v ruském letadle na Sinaji.

Dobře, politický fanatismus Západu potřeboval z Ruska udělat znovu nepřítele číslo jedna. Ale i v Rusku žijí obyčejní lidé, kteří s politikou Kremlu nemají nic společného. Pak by museli být souzeni všichni Češi, kteří žili za komunismu a svým mlčením schvalovali politiku KSČ včetně sovětské okupace. Ovšem krvelačnost Čechů, což můžeme sledovat v komentářích, je vybičována na maximum. Všichni se odvolávají na okupaci a lezou pod kostrč Němcům, kteří naší zemi historicky ublížili mnohem více!
Za tyto Čechy mnohé vypovídá dementní názor Jaromíra Štetiny, který prohlásil, že Alexandrovci jsou vojáci, letěli do války a zahynuli. Ve válce vojáci umírají. Takže když Barbora Špotáková, Ondřej Synek, Lukáš Krpálek, Jaroslav Kulhavý, Zuzana Hejnová, Ester Ledecká, ale i Dana Zátopková a dlouhá řada dalších sportovců, členů ASC Dukla, armádního sportovního centra, poletí na východní Ukrajinu, kde je rovněž občanská válka, a zhavarují, bude muset Štětina svoje ubohé prohlášení zopakovat i na jejich adresu. Už proto musí být takový názor nejen nechutný, ale opravdu dementní.

Svět by nás sežral, kdyby například v Mladé frontě Dnes nebo v Reflexu vyšly karikatury zesměšňující smrt francouzských redaktorů nebo civilistů v Berlíně. Evropa kritizuje muslimy, kteří v takových chvílích radostí tančí, kritizuje Palestince, kteří křepčí nad hroby izraelských politiků, ale jak je vidět, i v distingované a korektní Evropě máme dostatek krvelačných bestií, které oslavují smrt umělců jen proto, že se jedná o armádní soubor ze země domnělého nepřítele.

Je to pro mnohé asi neuvěřitelné, ale tento blog vznikl bez pomoci ruských tajných sil, které prý destabilizují naši zemi. Lžeme si sami do kapsy a necháme se obelhávat lháři z mainstreamu. Oslava smrti každého nevinného člověka je jen dalším krokem k úpadku společnosti a světové válce. Není pak rozdílu mezi teroristy a Evropany s těmito názory. Evropská demokracie začíná být pěkně hnusné místo k žití.

 

Autor: Radomír Dolanský | čtvrtek 29.12.2016 11:05 | karma článku: 44,60 | přečteno: 3151x
  • Další články autora

Radomír Dolanský

Vrbětice přijdou právě vhod

18.4.2021 v 10:17 | Karma: 42,18

Radomír Dolanský

Ruský pistolník v Praze

1.5.2020 v 7:42 | Karma: 31,02
  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2845x
Rýpavý humorista, pesimistický optimista, autor knih Z valašských putýk a Metúdovy vojenské lapályje - Z valašských putýk 2.